Σήμερα είναι: Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
DANSE PASSION SOHO ΙΚΤΕΟ

Ό,τι "παίζει"!

Αλεξανδρούπολη: Διαγωνισμός φωτογραφίας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020

Αλεξανδρούπολη: Διαγωνισμός φωτογραφίας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020

17-09-2020

Ώρα για να μετατρέψουμε τον ελεύθερο χρόνο μας σε δημιουργικότητα! Έρχεται στην Αλεξανδρούπολη διαγωνισμός φωτογραφίας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2020 με θέμα, "Φωτογραφίζοντας «Εν Κινήσει»".

Στο πλαίσιο των δράσεων που οργανώνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, διοργανώνει Διαδικτυακό Φωτογραφικό Διαγωνισμό μέσω Facebook. Το θέμα του διαδικτυακού διαγωνισμού φωτογραφίας είναι: Φωτογραφίζοντας «Εν Κινήσει». Για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού καλούνται οι πολίτες να διαγωνιστούν φωτογραφίζοντας εναλλακτικούς τρόπους κινητικότητας όπως: βάδισμα, ποδηλασία, ηλεκτρικά πατίνια κ.α.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όσους πολίτες είναι άνω των 18 ετών, ενώ απαραίτητα εφόδια για τη συμμετοχή σε αυτόν το διαγωνισμό είναι η φωτογραφική τους μηχανή ή το κινητό, η αγάπη για τη φωτογραφία και πολλή φαντασία. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η συμμετοχή των πολιτών μέσω της ενασχόλησης με την τέχνη της φωτογραφίας, η προβολή των εναλλακτικών μεθόδων κινητικότητας και η προώθηση εναλλακτικών τρόπων ζωής σε αστικές περιοχές.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να δώσει την ευκαιρία στους πολίτες να ανακαλύψουν τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και τις ομορφιές που αυτός προσφέρει καθώς και τις εναλλακτικές μεθόδους κινητικότητας. Περιοχή λήψης φωτογραφικού υλικού είναι αποκλειστικά τα όρια του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Ως έγκυρος χρόνος λήψης της φωτογραφίας είναι το χρονικό διάστημα: από 16 Σεπτεμβρίου 2020 έως 22 Σεπτεμβρίου 2020.

Δικαίωμα συμμετοχής και προθεσμίες Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι πολίτες ηλικίας άνω των 18 ετών (απαιτείται συμπλήρωση αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης, υπόδειγμα της οποίας υπάρχει στο www.alexpolis.gr). Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα συμμετοχής με μία μόνο φωτογραφία με υποχρέωση να την αποστείλει στον Δήμο Αλεξανδρούπολης σε ηλεκτρονική μορφή .jpg στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου gtip@alexpolis.gr ή σε δίσκους DVD και CD ή σε USB STICK.

Οι φωτογραφίες των διαγωνιζόμενων θα αξιολογηθούν από το κοινό μέσω ψηφοφορίας (facebook). Όλα τα αρχεία που θα υποβληθούν μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία, θα ανέβουν στη επίσημη σελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο άλμπουμ με ονομασία «Διαγωνισμός Φωτογραφίας ΕΕΚ2020» όπου και θα μπορούν οι επισκέπτες της σελίδας να «ψηφήσουν» την αγαπημένη τους φωτογραφία, κάνοντας  like στη σελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης και στην αντίστοιχη  φωτογραφία ή κάνοντας share, για να ψηφίσουν και οι δικοί τους φίλοι, χρησιμοποιώντας τα hashtags: #EMW2020AXD #EuropeanMobilityWeek.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 23 έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2020. Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στο www.alexpolis.gr

Who is Who


Who is V!VE;

Who is V!VE;

Ποιά είναι η V!VE και γιατί είναι ξεχωριστή; Κοντά μας έχουμε μία “περσόνα” ιδιαίτερη, μία πολυσχιδής προσωπικότητα, γενικώς αλλά
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων