Σήμερα είναι: Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
SOHO ΙΚΤΕΟ DANSE PASSION

Ό,τι "παίζει"!

Αναβάλλεται η συναυλία του Κώστα Μακεδόνα στο Πάρκο Αλτιναλμάζη

Αναβάλλεται η συναυλία του Κώστα Μακεδόνα στο Πάρκο Αλτιναλμάζη

21-09-2020

Αναβολή της προγραμματισμένης για 25 Σεπτεμβρίου 2020 , συναυλίας της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» με τον Κώστα Μακεδόνα και τον Δημήτρη Κανέλλο, στο θέατρο Αλτιναλμάζη.

Ενημέρωση για επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων που προπωλήθηκαν.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης, υπακούοντας στα αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID 19  που εξήγγειλε η ελληνική κυβέρνηση, αναβάλει την προγραμματισμένη -για την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020- συναυλία της Ανεξάρτητης Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης», με τον Κώστα Μακεδόνα και τον Δημήτρη Κανέλλο, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Αλτιναλμάζη, στην Αλεξανδρούπολη.

Μέχρι νεωτέρας απόφασης για την ημερομηνία, τον χώρο και τον τόπο της νέας διοργάνωσής της. Ως εκ τούτου ενημερώνει και καλεί τους εκατοντάδες θεατές -που υποστήριξαν την προσπάθεια αυτή του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης, οδηγώντας την σε sold out- όπως  παραλάβουν το αντίτιμο του εισιτηρίου τους, προσκομίζοντας το απόκομμα του, στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης (Ανδριανουπόλεως 4a, Αλεξανδρούπολη 681 00), έως την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Ευχαριστούμε θερμά το κοινό που ανταποκρίθηκε με θέρμη στην αγορά των εισιτηρίων για την υλοποίηση της συναυλίας αυτής, όλα τα μέσα ενημέρωσης που υποστήριξαν την συναυλία και το έργο μας.

Ειδικότερα θα ευχαριστήσουμε τους χορηγούς επικοινωνίας, Δέλτα Τηλεόραση, Status Radio, e-evros, αλλά και όλους τους υπόλοιπους για την στήριξή τους. Ξεχωριστά, θα ευχαριστήσουμε τον κορυφαίο ερμηνευτή Κώστα Μακεδόνα, για την ανιδιοτελή προσφορά του, τη Μαργαρίτα Ασπασία Θεοδωράκη -ως καλλιτεχνική διευθύντρια της ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» για την εμπιστοσύνη της, όλους τους μουσικούς και τους συντελεστές συντονισμού αυτής της παράστασης. Ειδικές ευχαριστίες, σε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας εθελοντικά και με ανιδιοτέλεια και ειδικότερα στον σύμβουλο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων  της παράστασης, τον έγκριτο δημοσιογράφο Γιάννη Αρμουτίδη, και την συντονίστρια του έργου αυτού, την σπουδαία δημοσιογράφο Ελισάβετ Νικολαΐδου.

Τέλος, θα ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Ζαμπούκη, και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Θεόδωρο Βουρδόλη για την υποστήριξή τους στην προσπάθεια διοργάνωση της συναυλίας αυτής.

Who is Who


Who is Γιάννης;

Who is Γιάννης;

Ποιός είναι ο Γιάννης και ποιά είναι η μεγάλη του αγάπη; Αυτή τη φορά έχουμε να σας παρουσιάσουμε έναν διαφορετικό
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων