Σήμερα είναι: Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
SOHO VAMOS DANSE PASSION

e - music

Αποτυπώματα: Διασκευάζουν Γιώργο Σαμπάνη και μας παρουσιάζουν το video clip τους

Αποτυπώματα: Διασκευάζουν Γιώργο Σαμπάνη και μας παρουσιάζουν το video clip τους

13-04-2020

Επηρεασμένοι από τα ακούσματα τους και την αγάπη για παλιότερα τραγούδια με μοντέρνο ήχο αλλα και δικό τους ύφος, τα Αποτυπώματα αποφασίσανε να ξεκινήσουν το project διασκευές στο οποίο παρουσιάζουνε την δικιά τους οπτική αυτών των κομματιών που αγαπάνε.

Το Εξ-επαφής του Γιώργου Σαμπάνη, είναι το πρώτο τραγούδι διασκευή ηχογραφημένη από τα Αποτυπώματα σε μία σειρά διασκευών από τραγούδια του playlist της μπάντας στα live που πραγματοποιεί καθώς και ποτ πουρί αυτών σε ένα πιο ροκ ύφος.

Το project στοχεύει στην διαδικτυακή προβολή της δουλειάς της μπάντας αλλά και μελλοντικά στην κυκλοφορία του πρώτου μας τραγουδιού στο συγκεκριμένο στυλ μουσικής όπως και στην κυκλοφορία άλμπουμ. Η ενορχήστρωση είναι προσωπική δουλειά των Αποτυπωμάτων και η μίξη και παραγωγή είναι του Κωνσταντίνου Τσιτσιπά. Η παραγωγή των βίντεο και μοντάζ είναι του Άρη Παπασπύρου.

Τα Αποτυπώματα δημιουργήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2014 στην Αλεξανδρούπολη από μία 4μελή παρέα με σκοπό την δημιουργία μουσικής, διασκέδασης και ψυχαγωγίας της τοπικής κοινωνίας αλλα και την απόκτηση εμπειριών.Το είδος μουσικής είναι Ελληνικό ποπ-ροκ.

Τα αρχικά μέλη ήταν οι: Μιχάλης Κεραμάρης, Ράπτης Χρήστος, Κων/νος Τσιτσιπάς, Ιωάννης Καπέλλος. Αμέσως την ίδια χρονιά πραγματοποιούν σειρά από Live σε τοπικά μπάρ και live σκηνές με ιδιαίτερη επιτυχία.Τον Ιούνιο του 2016 το συγκρότημα παίζει στο φεστιβάλ Τυχερού, ανοίγοντας την συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη και Φωτεινή Βελεσιώτου.Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς πραγματοποιούν ζωντανό live στο Δέλτα τηλεόραση καθώς και συνέντευξη σε εκπομπή του καναλιού.

Την περίοδο 2017-2018 οι αναγκαστικές αλλαγές στα φωνητικά και στην κιθάρα αναδιαμορφώνουν το σχήμα,πλέον με τους: Σταύρο Παπασταύρου, Ράπτη Χρήστο, Κων/νο Τσιτσιπά, Μάριο Ντιγκλίδη. Το συγκρότημα πραγματοποιεί πολλά live εκτός Αλεξανδρούπολης αλλα και σεζόν σε τοπικό μπαρ με 33 εμφανίσεις και σχεδόν όλες sold out. Το καλοκαίρι τις ίδιας χρονιάς παίζουν σε αρκετά beach bar της Αλεξανδρούπολης όπως και στην παγκόσμια ημέρα μουσικής στο πάρκο Ανεξαρτησίας Αλεξανδρούπολης.

Τον Ιανουάριο του 2019 μετά την αποχώρηση του τραγουδιστή και αντικατάσταση του από τον Δημήτρη Χαιδεμένο το συγκρότημα ξεκινάει χειμερινή σαιζόν μετρώντας περισσότερα από 50 live μέσα στη χρονιά καθώς και στην δημιουργία του πρώτου τραγουδιού οπου ερμηνευόταν σε κάθε συναυλία. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς παίζουν στις λευκές νύχτες Αλεξανδρούπολης.

Τον Ιανουάριο του 2020 την θέση του τραγουδιστή έρχετε να καλύψει ο Βασίλης Δεμίρης. το συγκρότημα πραγματοποιεί προετοιμασία για καλοκαιρινή-χειμερινή περίοδο καθώς και την κυκλοφορία του πρώτου ηχογραφημένου τραγουδιού-διασκευή το οποίο κάνει πρεμιέρα στα μέσα του Απριλίου. Είναι το πρώτο από μια σειρά διασκευών Ελληνικών τραγουδιών στο στυλ και ύφος της μπάντας. 

Απολαύστε το video clip σε πρώτη προβολή την Τρίτη το μεσημέρι:

Who is Who


Who is Lava;

Who is Lava;

Who is – Lava (Κώστας Μολτσίδης) Ποιός είναι ο LAVA και γιατί είναι ξεχωριστός; Κοντά μας έχουμε έναν ράπερ, τραγουδιστή, παραγωγό
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων