Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - faces

Οι Stavento λίγο πριν το live τους μπροστά στην κάμερα του e-evros.gr
Οι Stavento λίγο πριν το live τους μπροστά στην κάμερα του e-evros.gr

'Άστραψαν και βρόντηξαν' οι Stavento στην Αλεξανδρούπολη (video).

25-09-2012

«Άστραψαν και βρόντηξαν» οι Stavento στην Αλεξανδρούπολη. Ήταν ένα μοναδικό Σαββατόβραδο με πολύ ρυθμό, ένταση αλλά και στιγμές συγκίνησης. Ο Μιχάλης, η Κλεοπάτρα και ο Γιώργος ενθουσίασαν το κοινό, που έσπευσε να τους απολαύσει.

Ουσιαστικά ήταν η πρώτη επίσημη συναυλία που έδωσε το αγαπημένο συγκρότημα στην Αλεξανδρούπολη. Ειδικά για το Μιχάλη η συναυλία αυτή ήταν ξεχωριστή διότι εμφανίστηκε μπροστά στην οικογένειά του και τους φίλους του, καθώς κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα από τον οικισμό της Μάκρης.

Οι τρεις καλλιτέχνες μαζί με την μπάντα τους ξεσήκωσαν και έπαιξαν με το κοινό. Με κέφι αμείωτο και πολλή ενέργεια φίλοι και θαυμαστές του συγκροτήματος τραγούδησαν και ακολούθησαν το ρυθμό των Stavento.

Το χιούμορ και η καλή διάθεση ήταν φανερή από το sound - check ακόμη, με το Μιχάλη να αποδεικνύει ότι είναι πειραχτήρι αλλά και ότι οι σχέσεις μεταξύ των συνεργατών είναι άψογες.

Λίγο πριν ξεκινήσει το live τα μέλη του συγκροτήματος μίλησαν στην camera του e-evros.gr σε μία συνέντευξη που τα είχε όλα. Παιχνίδι, γέλιο, πειράγματα, χιούμορ, εκμυστηρεύσεις αλλά και πολύ άγχος από την πλευρά του Μιχάλη. Kι όλα αυτά… στην παιδική χαρά!

Μέγας χορηγός της συναυλίας ήταν οι Mousses live clubbing
ενώ χορηγός επικοινωνίας ήταν το e-evros.gr.

> > Δείτε εδώ μερικές αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες από τη συναυλία.

Δείτε το video που ετοιμάσαμε από το live:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων