Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο Φεστιβάλ Άρδα 2022!

Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο Φεστιβάλ Άρδα 2022!

22-06-2022

Ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα της 26ης Συνάντησης Νέων Άρδας 2022 με έναρξη στις 27 Ιουλίου και θα διάρκεια 5 ημερών με τελευταία ημέρα την Κυριακή 31 Ιουλίου.

Το Φεστιβάλ ξεκινάει την Τετάρτη 27 Ιουλίου και την έναρξη θα κάνουν οι: Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, Stavento, Ήβη Αδάμου, Orestiada Big Band

Την δεύτερη ημέρα, Πέμπτη 28 Ιουλίου ακολουθούν οι: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Εισβολέας, Παναγιώτης Δόβρης.

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου στην σκηνή του φεστιβάλ θα εμφανιστούν οι: Χρήστος Δάντης με τον Κώστα Τουρνά, η Γεωργία Νταγάκη και η Εβρίτικη Ζυγιά.

Το Σάββατο 30 Ιουλίου, θα ξεσηκώσουν το κοινό η Ελένη Φουρέιρα και οι FY, LAVA, Wasabi.

Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 31 Ιουλίου, με τους : Πέτρος Ιακωβίδης και Josephine, Νικόλ Σαραβάκου και Στέφανο Πιτσίνιαγκα. 

Λίγα λόγια για το Φεστιβάλ:


Στις Καστανιές Έβρου και δίπλα στις όχθες του ποταμού Άρδα, πραγματοποιείται από το 1995, η «Συνάντηση Νέων - Άρδας», όπου συναντώνται νέοι από όλη τη χώρα και τα Βαλκάνια. Εκτός από τις μουσικές συναυλίες με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, πραγματοποιούνται πολλαπλές παράλληλες εκδηλώσεις όπως προβολές, παρουσιάσεις από οργανώσεις, εκθέσεις, καθώς επίσης αθλητικά events, θεατρικές παραστάσεις, λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού, εθελοντικές δράσεις, δράσεις προβολής τοπικής παράδοσης, οικοτουριστικές περιηγήσεις και πολλές άλλες δραστηριότητες. περιλαμβάνουν δραστηριότητες ενός ευρέως πολιτιστικού φάσματος. «Νέοι» όλων των ηλικιών, συναντώνται και κατασκηνώνουν για πέντε μέρες στο «ποτάμι του πολιτισμού», όπου με οδηγό τη μουσική και διάφορες παράλληλες δράσεις, στέλνουν το μήνυμα της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών.

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων