Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Bazaar για την ενίσχυση του Φιλοζωικού Σωματείου ΚΙΒΩΤΟΣ.

Bazaar για την ενίσχυση του Φιλοζωικού Σωματείου ΚΙΒΩΤΟΣ.

02-10-2015

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου, το Φιλοζωικό Σωματείο ΚΙΒΩΤΟΣ στα πλαίσια ενημέρωσης των πολιτών και τιμώντας την ημέρα αυτή, πραγματοποιεί εκδήλωση στο καφέ Φίλιον στην παραλιακή οδό της Αλεξανδρούπολης επί της οδού Ψαρών 1. 

Από τις 10:00 και καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, με την ευγενική χορηγία του Συλλόγου Φίλων Χειροποίητου κοσμήματος «ευ-κοσμώ» θα πραγματοποιηθεί bazaar. Ο δάσκαλος, κ. Γενόπουλος Δημήτριος, αλλά και τα μέλη του συλλόγου «ευ-κοσμώ» έχοντας ως θέμα τα ζώα δημιούργησαν για όλους εμάς μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα και κοσμήματα τα οποία θα εκτεθούν προς πώληση για την ενίσχυση του Φιλοζωικού Σωματείου ΚΙΒΩΤΟΣ.

Στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη κλήρωση των κουπονιών ενίσχυσης που έχει διαθέσει το Φιλοζωικό Σωματείο ΚΙΒΩΤΟΣ το τελευταίο διάστημα με την στήριξη δεκάδων επαγγελματιών της πόλης.

Το σωματείο σας καλεί να το ενισχύσετε με την παρουσία σας, ώστε να αναδειχθεί για ακόμη μια φορά η συλλογικότητα στο σημαντικό έργο της ΚΙΒΩΤΟΥ για την πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων