Σήμερα είναι: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
SOHO DANSE PASSION ΙΚΤΕΟ

Ό,τι "παίζει"!

Christmas night από τις Θυγατέρες της Πηνελόπης Αλεξανδρούπολης «ΕΥΡΥΔΙΚΗ» 427

Christmas night από τις Θυγατέρες της Πηνελόπης Αλεξανδρούπολης «ΕΥΡΥΔΙΚΗ» 427

24-11-2019

Το Τμήμα των Θυγατέρων της Πηνελόπης Αλεξανδρούπολης «ΕΥΡΥΔΙΚΗ D 427» την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, στις 20.30 μ.μ., διοργανώνει χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική βραδιά στο PICO BY NIGHT (Λ. Δημοκρατίας 328, Αλεξανδρούπολη).

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για τη διαμόρφωση και τον εξοπλισμό του ειδικού χώρου αναμονής παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που αξιολογούνται στο Κέντρο Εκπαιδευτικής Συμβουλευτικής Υποστήριξης - Κ.Ε.Σ.Υ. Έβρου και για τη διανομή τροφίμων σε  συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η φιλανθρωπική μας βραδιά θα ξεκινήσει με fashion show της σχεδιάστριας Κατερίνας Σαακίδου και των καταστημάτωνKAZANALBA- FINE JEWELRYILMIOSHOES, ΑΝΔΡΙΚΗ ΜΟΔΑ - ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ  και  OPTICSKEVORK. Η επιμέλεια κομμώσεων και μακιγιάζ  των μοντέλων της επίδειξης θα γίνει από το StyleStudio - ΚΑΡΙΝΕ ΤΟΝΙΑΝ και η make up artist ΕΡΜΙΟΝΗ ΓΚΑΛΜΠΕΝΗ.

Στην συνέχεια της βραδιάς θα υποδεχτούμε στην σκηνή τους μουσικούς: Στέλιο Βραχιόλογλου, Κωνσταντίνα Καραγιαννίδου και  Θοδωρή Κωνσταντινίδη.

Τιμή εισόδου: 12 ευρώ (περιλαμβάνει απεριόριστη κατανάλωση κρασιού με finger food).

Τηλέφωνο κρατήσεων Pico by night : 25510 24700

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, θα γίνει λαχειοφόρος αγορά για την κλήρωση ενός ταξιδιού 5 ημερών στην Βουδαπέστη – Βιέννη για δύο άτομα και για πολλά άλλα δώρα.

Χορηγοί της βραδιάς και των δώρων που θα κληρωθούν στην λαχειοφόρο  αγορά είναι: η  σχεδιάστρια μόδας Κατερίνα Σαακίδου, το κατάστημα κοσμημάτων «KAZANALBA - FINE JEWELRY», το κατάστημα υποδημάτων «ILMIO», το κατάστημα οπτικών «OPTICSKEVORK», το κατάστημα ανδρικής μόδας «ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ» και το  ταξιδιωτικό γραφείο «ΚASAPIDISTOURS».

Επίσης για τη διοργάνωση και την υλοποίηση του σκοπού της βραδιάς  πολύτιμη είναι η συμβολή των χορηγών:βιομηχανίες αλλαντικών  «ΥΦΑΝΤΗΣ» και  «ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ  - ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ», οινοποιείο «ΜΠΕΛΛΑΣ», «ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ  ΜΕΛΜΑΡ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ», οινοποιείο «ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΡΑΠΤΗ», ποτοποιία «ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ»,  βιομηχανία «Pic Nic Salads», τροφοδοτική  Έβρου Ε.ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., κομμωτήριο «StyleStudio- ΚΑΡΙΝΕ ΤΟΝΙΑΝ», make up artist ΕΡΜΙΟΝΗ ΓΚΑΛΜΠΕΝΗ, αρχιτεκτονικό γραφείο  ΙΟΜΑ, κατάστημα «ΔΕΡΝΕΞΗΣ» ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ, ΑΝΘΗ -  ΦΥΤΑ.

Χορηγός επικοινωνίας e-evros.gr.

Τα μέλη του  Τμήματος των  Θυγατέρων της Πηνελόπης Αλεξανδρούπολης «ΕΥΡΥΔΙΚΗ» 427 σας προσκαλούμε όλους στην χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική βραδιά μας.

Who is Who


Who is Γιάννης;

Who is Γιάννης;

Ποιός είναι ο Γιάννης και ποιά είναι η μεγάλη του αγάπη; Αυτή τη φορά έχουμε να σας παρουσιάσουμε έναν διαφορετικό
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων