Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - cinema

CINEMA UNLOCKED #7: "Con Dios" του Carlos Ibarra από το Μεξικό

CINEMA UNLOCKED #7: "Con Dios" του Carlos Ibarra από το Μεξικό

07-01-2021

Το e-evros.gr σε συνεργασία με το AXD Short Film Festival φέρνει για έβδομο Σαββατόβραδο τον κινηματογράφο στα σπίτια μας!

Αυτό το Σάββατο 09/01 στις 21:00 -και για κάθε Σάββατο μέχρι τη λήξη του lockdown- θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε μοναδικές ταινίες μικρού μήκους από νέους δημιουργούς απ' όλο τον κόσμο… γιατί όταν δεν μπορεί να πάει το κοινό στον κινηματογράφο, ο κινηματογράφος πάει στο κοινό του!

Μέσω του CINEMA UNLOCKED τα Σαββατόβραδα του lockdwon είναι πλέον περισσότερο συναρπαστικά! Προσαρμοσμένοι στα μέτρα της πανδημίας, μαζευόμαστε διαδικτυακά για να ζήσουμε νέες πραγματικότητες διαμέσου του κινηματογράφου!

Η ταινία αυτής της εβδομάδας:

Πρόκειται για την ταινία"Con dios" του Carlos Ibarra από το Μεξικό,  που αποτυπώνει την συγκλονιστική αληθινή ιστορία του Joaquin Luna Jr.

Σύνοψη ταινίας:

Ο δεκαεπτάχρονος Pablo Sanchez είναι ένας επίδοξος αρχιτέκτονας που λαχταρά να μπει στο πανεπιστήμιο. Καθώς όμως η απόκτηση της απαιτούμενης υπηκοότητας που χρειάζεται μοιάζει αδύνατη, το αυξανόμενο άγχος του Pablo τον οδηγεί να κάνει πράγματα ενάντια στον κώδικα των ηθικών αξιών του.

Μείνετε συντονισμένοι κι αφήστε τη φαντασία σας να ξεκλειδωθεί!


Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων