Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - music

Δέσποινα Βανδή, Stan και Μηδενιστής live στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης (video).

Δέσποινα Βανδή, Stan και Μηδενιστής live στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης (video).

03-09-2014

Με πολλή μουσική και ανεβασμένη διάθεση αποχαιρετίσαμε το καλοκαίρι του 2014 στην Αλεξανδρούπολη. Η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Stan και τον Μηδενιστή έδωσαν τη δική τους ξεχωριστή νότα στην τελευταία φετινή καλοκαιρινή βραδιά.

Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για ακόμη μία φορά βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κόσμου, ο οποίος συγκεντρώθηκε στο συναυλιακό χώρο για να απολαύσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες on stage.

Το live άνοιξε ο Μηδενιστής και λίγο αργότερα στη σκηνή ανέβηκε ο Stan. Στη συνέχεια τη σκυτάλη παρέλαβε η Δέσποινα Βανδή, η οποία αποθεώθηκε από το κοινό, μόλις εμφανίστηκε. Με πολύ κέφι και καλή διάθεση οι 3 καλλιτέχνες για τρεις ώρες περίπου διασκέδαζαν τον κόσμο ερμηνεύοντας επιτυχίες δικές τους αλλά και άλλων τραγουδιστών.

Το e-evros.gr φυσικά ήταν εκεί και κατέγραψε με τις κάμερές του και το φωτογραφικό του φακό όλα τα highlights της βραδιάς ενώ εξασφάλισε και πλούσιο υλικό από το backstage.

Συναντήσαμε τη Δέσποινα Βανδή, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την αγάπη της για την Αλεξανδρούπολη, αλλά και τον Stan λίγο πριν ανεβεί στο stage.

>> Δείτε μερικές αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες από το live εδώ.


Απολαύστε το video που ετοιμάσαμε.

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων