Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Διαγωνισμός φωτογραφίας στο χωριό των πελαργών (Πόρος)

Διαγωνισμός φωτογραφίας στο χωριό των πελαργών (Πόρος)

26-04-2016

Στα πλαίσια της διοργάνωσης «Φεστιβάλ στον Πόρο, το Ευρωπαϊκό χωριό των πελαργών 2016» θα γίνει διαγωνισμός φωτογραφίας με χρηματικό έπαθλο 100€.

Οι φωτογραφίες θα εκτεθούν στις 10 και 11 Ιουνίου 2016 στο χώρο του Φεστιβάλ στον Πόρο και στις 11 Ιουνίου θα γίνει η επιλογή της καλύτερης φωτογραφίας από τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ.

Όροι συμμετοχής:

  • Οι φωτογραφίες θα έχουν μέγεθος 20*25 ή Α4 φωτογραφικό χαρτί σε ανάλυση 300DPI.
  • Θα πρέπει να παραδοθούν ή να αποσταλούν μέχρι 5 Ιούνη 2016 στη Γραμματεία του Αντιδημάρχου Φερών, τηλ. 2555350070, στη διεύθυνση Πλ. Ελευθερίας 1, 68500 Φέρες.
  • Το ανώτερο όριο συμμετοχής είναι μέχρι 5 φωτογραφίες.

Ο οικισμός του Πόρου ανακηρύχθηκε επίσημα από τον οργανισμό euroNATUR ως «Το Ευρωπαϊκό χωριό των πελαργών 2016», διάκριση μοναδική σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, καθώς αποτελεί σημαντικό τόπο για τη διατήρηση και αναπαραγωγή των πελαργών.

Ο οργανισμός euroNATUR θα απονείμει στον οικισμό του Πόρου βραβείο για τη διάκρισή του αυτή στο φεστιβάλ με τίτλο «Πόρος - Ευρωπαϊκό χωριό των πελαργών 2016» που θα γίνει στις 10 και 11 Ιουνίου 2016 στον Πόρο.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει επίσκεψη στο Κέντρο ενημέρωσης στον Πόρο, δακτυλιώσεις, ξεναγήσεις, δημιουργική απασχόληση και κατασκευές, διαγωνισμό φωτογραφίας, δρώμενα και λαϊκή παράδοση, ποδηλατοδρομία, επιστημονική διερεύνηση και παραδοσιακό γλέντι με σημείο αναφοράς τους πελαργούς και τόπο διεξαγωγής τον Πόρο.

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων