Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Εγκαίνια για την "L' Osteria": Pizza, pasta, σαλάτα και κρέπα από... άλλο πλανήτη!

Εγκαίνια για την "L' Osteria": Pizza, pasta, σαλάτα και κρέπα από... άλλο πλανήτη!

13-04-2022

Είστε έτοιμοι για τα εγκαίνια της "L' Osteria"; Αυτή η φοβερή πιτσαρία στις 17 Απριλίου, ημέρα Κυριακή, θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνιά της και μας περιμένει στην οδό Λ. Δημοκρατίας 265, ακριβώς δίπλα στους "Κουλουράδες"!

Η πιτσαρία "L' Osteria" μας φτιάχνει υπέροχες μακαρονάδες, σαλάτες χορταστικές αλλά και γλυκές κρέπες όπως και βάφλες! Με λίγα λόγια μας προσέχει με τον καλύτερο γευστικό τρόπο!

Η "L' Osteria" είναι έτοιμη για τα εγκαίνιά της και μας καλεί για να δοκιμάσουμε και εμείς πίτσες και μακαρονάδες φτιαγμένες με τέχνη και μεράκι! Όταν η γεύση συναντά την ποιότητα τότε το αποτέλεσμα είναι άκρως... απολαυστικό. 

Οι μακαρονάδες για μικρούς και μεγάλους είναι "must" επιλογή, ειδικά όταν τις συνοδεύουμε με δροσερές σαλάτες η "απογείωση" είναι δεδομένη! Αν πάλι βρίσκετε στο σπίτι σας μπορείτε να παραγγείλετε το δικό σας γεύμα στο τηλέφωνο 2551181581.

Ενώ στις 15 Απριλίου, ημέρα Παρασκευή, όλες οι πίτσες θα έχουν μόνο 3 ευρώ και όλες οι μακαρονάδες μόνο 5 ευρώ! Για αυτό σας είπαμε οι τιμές είναι από... άλλο πλανήτη!

Ταξίδέψτε και εσείς στην Ιταλία μέσα από τις πίτσες και τις μακαρονάδες της "L' Osteria"!

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων