Σήμερα είναι: Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
DANSE PASSION ΙΚΤΕΟ SOHO

Ό,τι "παίζει"!

Έκθεση Ζωγραφικής - Αγιογραφίας του Στράτου Ιωαννίδη στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης

Έκθεση Ζωγραφικής - Αγιογραφίας του Στράτου Ιωαννίδη στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης

24-03-2017

Η ατομική ζωγραφική έκθεση του Στράτου Ιωαννίδη με θέμα «Βήματα στον Έβρο» λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης που είχε και την αγάπη που έδειξε το κοινό για τα εκθέματα παρατείνεται έως και τη 15 Απριλίου.

Οι επισκέπτες θα έχουν για κάποιες ακόμη μέρες την ευκαιρία να κάνουν ένα ταξίδι στον Έβρο με τις δημιουργίες του καλλιτέχνη και να έρθουν πιο κοντά στο θείο μήνυμα των ημερών του Πάσχα μέσα από τις αγιογραφίες του.

Η έκθεση λειτουργεί ήδη και παρατείνεται έως το Μ. Σάββατο 15 Απριλίου 2017, στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, 14ης Μαΐου 63. Η έκθεση είναι ανοικτή για το κοινό όλη την εβδομάδα και τα Σαββατοκύριακα, από τις 9 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα.

Εμπνευσμένος από δέντρα, λιβάδια, βουνά, θάλασσα και ουρανό, ο καλλιτέχνης μας ταξιδεύει στον Έβρο απεικονίζοντας τοπία ζωντανά. Ο καλλιτέχνης καταφέρνει με την έντονη χρωματική του παλέτα να αιχμαλωτίσει αυτές τις ομορφιές, να  ενισχύσει τις μνήμες που όλοι έχουμε αποκτήσει κάνοντας κάποια βήματα στον Έβρο.

 

Λίγα λόγια για τον Στράτο Ιωαννίδη

Ο καλλιτέχνης Στράτος Ιωαννίδης γεννήθηκε το 1973 και ζει με την οικογένεια του στην Αλεξανδρούπολη. Ζωγραφίζει συστημάτικά από πολύ μικρή ηλικία. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων - Marketing στο ΤΕΙ Θεσ/νικης και παράλληλα ασχολήθηκε με τη ζωγραφική και την αγιογραφία δίπλα σε σπουδαίους δασκάλους του είδους όπως ο Δ. Βάσσος και ο Κ. Γεωργιάδης. Οι αγιογραφίες του κοσμούν ναούς τόσο στον Έβρο όσο και στη Ροδόπη και οι φορητές εικόνες που έχει δημιουργήσει ταξιδεύουν στην Ελλάδα και σε χώρες όλου του κόσμου.

Who is Who


Who is V!VE;

Who is V!VE;

Ποιά είναι η V!VE και γιατί είναι ξεχωριστή; Κοντά μας έχουμε μία “περσόνα” ιδιαίτερη, μία πολυσχιδής προσωπικότητα, γενικώς αλλά
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων