Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - music

Το πρώτο music video των Crystal Clear!
Το πρώτο music video των Crystal Clear!

Ένα εντυπωσιακό video clip στον ποταμό Άρδα με τη συμμετοχή του Εβρίτη Lava!

02-01-2022

Εκεί που η μαγεία της φύσης συναντά τη μαγεία της μουσικής γίνονται εξαιρετικά πράγματα! Στον ποταμό Άρδα γυρίστηκε το πρώτο music video clip των Crystal Clear με guest star τον δικό μας ράπε,  Kώστα Μολτσίδη ή αλλιώς Lava!

Όταν ο Μουσικός Παραγωγός Γιώργος Μουτάφης, με συνεργασίες τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και ο LAVA, που μετράει πάνω από 20 χρόνια πορείας στον χώρο τόσο με χρυσούς δίσκους όσο και με βραβεία και που πλέον ανήκει στο δυναμικό της Dusty Entertainment Group / Dusty Records Greece, ενώνονται τότε δημιουργούνται η παραγωγή "Crystal Clear".

Οι δύο παιδικοί φίλοι έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν και τώρα έχουν μας παρουσιάζουν ένα εναλλακτικό – διαφορετικό project. Το project αυτό ηχογραφήθηκε εξ' ολοκλήρου, με φορητές συσκευές, δίπλα στον ποταμό Άρδα. Επίσης στην ίδια τοποθεσία γυρίστηκε και το Music Video, Keep The Spirit Alive.

Στα σύνορα της Ελλάδας μας, στον Έβρο εκεί βρίσκουμε τους Crystal Clear! Λίγα λόγια για το ποιοι είναι:

Οι Crystal Clear δημιουργήθηκαν από τον Γιώργο Μουτάφη και τον LAVA. Το πρώτο από τα τέσσερα project, ονομάζεται "Το Ποτάμι".  Οι βιντεολήψεις με κάμερα και Drone είναι του Δημήτρη Τριανταφυλλίδη και το μοντάζ/editing του Σωτήρη Πετρόπουλου.

Δείτε, ακούστε και απολαύστε παρακάτω το πρώτο music video clip των Crystal Clear μαζί με τον Lava:

newsroom @e-evros.gr

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων