Σήμερα είναι: Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
DANSE PASSION ΙΚΤΕΟ SOHO

Ό,τι "παίζει"!

Έρχεται έκθεση γελοιογραφίας του Γρηγόρη Γεωργίου στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης

Έρχεται έκθεση γελοιογραφίας του Γρηγόρη Γεωργίου στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης

21-08-2020

Είναι γεγονός!  Έρχεται έκθεση γελοιογραφίας στην Αλεξανδρούπολη από τον Γρηγόρη Γεωργίου, στον χώρο του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης!

Το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης και ο γελοιογράφος Γρηγόρης Γεωργίου παρουσιάζουν την έκθεση γελοιογραφίας με θέμα τον κορονοϊό. Η έκθεση θα ξεκινήσει την Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020.

Ακολουθεί ένα σημείωμα του γελοιογράφου:

Να λοιπόν που φθάσαμε να οργανώνουμε και “τιμητική”  έκθεση για τον κορονοϊό! Για να ξορκίσουμε το κακό; Για να δείξουμε πως δεν τον φοβόμαστε; Για να τον καλοπιάσουμε; Για να τον ξεγελάσουμε; Όπως και να ‘χει, σ’ αυτόν είναι στραμμένη η προσοχή όλων μας, παράλληλα με τη δυσθυμία που προκαλεί και η οικονομική κρίση.

Ένας γελοιογράφος εκτός από τη μάσκα του, το αντισηπτικό του και την κοινωνική απόσταση που πρέπει να κρατά από γνωστούς και αγνώστους, έχει ένα ακόμη εφόδιο σ‘ αυτόν τον αγώνα: "Το πενάκι του", μοναδικό όπλο, που βοηθά στη διαχείριση του φόβου, φέρνει χαμόγελο και μηνύματα αισιοδοξίας.

Αυτές τις γελοιογραφίες, που έγιναν μέσα στην καραντίνα και που πολλές έχουν ήδη ταξιδέψει σε εκθέσεις σε άλλα μέρη του κόσμου, πολύ ήθελα να τις μοιρασθώ με τους φίλους μου...

Και να που η επιθυμία μου αυτή πραγματοποιείται, χάρις στην φιλική προτροπή του Προέδρου και στην ευγενική απόφαση του νέου Δ.Σ. του Ιστορικού Μουσείου της πόλης μας, να φιλοξενηθούν στους χώρους του Μουσείου εν μέση πανδημία.

H διάρκεια της  έκθεσης: 25 Αυγούστου 2020 έως 25 Σεπτεμβρίου 2020.
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Σάββατο 10:30-14:30.

Παρακολουθήστε παρακάτω τη συνέντευξη που μας παραχώρησε κατά την έναρξη της έκθεσης:

Who is Who


Who is V!VE;

Who is V!VE;

Ποιά είναι η V!VE και γιατί είναι ξεχωριστή; Κοντά μας έχουμε μία “περσόνα” ιδιαίτερη, μία πολυσχιδής προσωπικότητα, γενικώς αλλά
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων