Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Έρχεται το νέο video clip των Greek Natural Videos με πρωταγωνιστή τον Δημοσθένη Μιχαλετζάκη!

Έρχεται το νέο video clip των Greek Natural Videos με πρωταγωνιστή τον Δημοσθένη Μιχαλετζάκη!

24-01-2019

Στην Θράκη θα γυριστεί η νέα περιπέτεια του Μιχάλη Ηλιάσκου και του Δημήτρη Τεκτονίδη, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τις Ελληνικές ομορφιές σε διαδυκτιακή μετάδοση!

Έχοντας στο πλευρό τους τον 3 φορές παγκόσμιο παραολυμπιονίκη από τον Έβρο Δημοσθένη Μιχαλετζάκη πρωταγωνιστή του νέου τους μουσικού video clip, αρχίζει ένα ταξίδι στην όμορφη Θράκη προβάλλοντας τα πολιτιστικά μας μνημεία ξεκινώντας από τη καταγωγή του χρυσού μας Παραολυμπιονίκη της Φέρες.

Η Παναγία Κοσμοσώτειρα, η υδάτινη γέφυρα, το Δέλτα του Έβρου, τα κάστρα του Διδυμοτείχου, τα Λουτρά Τραϊανούπολης, το σπηλαίο του Κύκλωπα και πολλά άλλα ιστορικά μέρη θα προβάλλονται στο νέο Greek natural video.

Το τραγούδι με τίτλο "Δώσε κουράγιο" κρύβει το μεγαλύτερο όπλο της ανθρωπότητας την ίδια την αγάπη, την αλληλεγγύη, την ομαδικότητα τη ψυχική δύναμη και το πόσο σημαντικό είναι η αληθινή φιλία ώστε ο άνθρωπος να ξεπερνά τον ίδιο του τον εαυτό δίνοντας αγάπη και η ίδια η ζωή του χαρίζει τελικά τη δόξα.

Το μήνυμα αυτό δε θα μπορούσε να το μεταφέρει άλλος πάρα μόνο ο χρυσός μας Παραολυμπιονίκης Δημοσθένης Μιχαλετζάκης.

Τα γυρίσματα θα εκτελεστούν στις 8,9,10 Φεβρουαρίου κατα μήκος της Θράκης.

Να θυμίσουμε πως η GNVMUSIC αποτελείται από  μια ομάδα ανθρώπων που σκοπό έχει ν' αναδείξει την ίδια την Ελλάδα τον πολιτισμό τα ήθη, τα έθιμα, τα τοπικά προϊόντα, ανθρώπους της τέχνης αλλά και τους πραγματικούς ήρωες με στόχο την προώθηση της χώρας μας σε όλο τον κόσμο αλλά και στους ίδιους τους Έλληνες καθώς και στους ομογενείς και η ανάδειξή του ως ο αρχικός τόπος προορισμού . Ελληνική μουσική και πολιτιστική κληρονομιά «Ένωση Εθνών» .

Δείτε το teaser του νέου video clip:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων