Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Παναγιώτης Καλακίκος
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - wine

Grand Οpening για το Tierra - Wine Bar & Restaurant στην Αλεξανδρούπολη

Grand Οpening για το Tierra - Wine Bar & Restaurant στην Αλεξανδρούπολη

03-09-2020

«Ζήσε την κάθε στιγμή σου σα να μην υπάρχει αύριο» μας λέει το νέο Tierra - Wine Bar & Restaurant!

Το μεγαλύτερο Opening για την νέα σεζόν είναι εδώ! Στην Αλεξανδρούπολη ανοίγει το Tierra - Wine Bar & Restaurant μοναδικές βραδινές στιγμές γεμάτες γεύσεις και αρώματα!

Σε ένα εντυπωσιακό κεντρικό σημείο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, και συγκεκριμένα στην Λ. Δημοκρατίας 328 (παραπλεύρως του Room 6) είναι δύσκολο να περάσει κανείς και να μην αναρωτηθεί για τον μικρό αυτόν παράδεισο!

Θα καταλάβετε γιατί μιλάμε για παράδεισο... Ο λόγος για τον οποίο το Tierra - Wine Bar & Restaurant μόλις το επισκεφτείτε για πρώτη φορά, θα καθιερωθεί σε αγαπημένη σας επιλογή για έξοδο.

Θα αποτελεί το  βραδινό αγαπημένο σας ραντεβού μετά από μια δύσκολη και απαιτητική ημέρα.

Σε έναν χώρο που "παντρεύει" το φυσικό πράσινο τοπίο και το elegant ύφος και συνδυάζει το "μεγαλείο" της φύσης θα νιώσετε κατευθείαν τη φινέτσα και την επιβλητικότητα που αυτό αποπνέει. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπουν τα μοναδικά cocktails που θα σας "μεταφέρουν σε μία άλλη διάσταση"!

Τα βράδια σας θα αποκτούν αέρα δροσιάς και γευστικότητας εφόσον διαθέτει ολοκαίνουργια γευστικά gourmet πιάτα αρκετά "ψαγμένα" ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες του.

Ο εκλεκτός κατάλογος βρίσκεται στο επίκεντρο και όλες οι ετικέτες κρασιών έχουν επιλεγεί μία προς μία για να συνοδεύσουν τις εξόδους σας.

Τα cocktails έχουν μέσα τους όλη την εμπειρία και τεχνική των αναγνωρισμένων bartender. Όλα σας τα ποτά μπορείτε να τα συνοδέψετε με την Ελληνική δημιουργική κουζίνα του Tierra!

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Tierra - Wine Bar & Restaurant για να κάνουμε την αρχή στις βραδιές που θα ακολουθήσουν.

Στο σημείο που θα αρχίσετε να δίνετε τα πιο όμορφα ραντεβού.

Στο bar που θα στεγάσει και τις πιο εμπνευσμένες συζητήσεις, τα πιο ζωντανά βλέμματα, τις πιο όμορφες νύχτες σας...

Special Tip: «Ζήσε την κάθε στιγμή σου σα να μην υπάρχει αύριο»

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2551035005

Δείτε εδώ μία ιδέα από το νέο μαγαζί της πόλης που υπόσχεται πολλά:

 

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων