Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

«Η Αλίκη στη χώρα του Μεταξιού»: Αποκριάτικο εργαστήρι στο Βιομηχανικό Συγκρότημα Τζίβρε

«Η Αλίκη στη χώρα του Μεταξιού»: Αποκριάτικο εργαστήρι στο Βιομηχανικό Συγκρότημα Τζίβρε

03-02-2023

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών και Νεολαίας Δήμου Σουφλίου ΚΙΝΗΣΟΥ, οργανώνει αποκριάτικο εργαστήρι για παιδιά, ηλικίας 8 ετών και άνω, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου (ώρα 11:00), στο Βιομηχανικό Συγκρότημα Τζίβρε, στο Σουφλί.

Αξιοποιώντας τη φαντασία τους και χρησιμοποιώντας μεταξωτά υφάσματα, νήματα και κουκούλια, οι μικροί φίλοι θα δημιουργήσουν αξεσουάρ, εμπνευσμένα από τους ήρωες του βιβλίου «Η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων».

Ο Τρελοκαπελάς, ο Λαγός, η Ντάμα Κούπα και η Αλίκη θα ζωντανέψουν στο κτήριο του Βιομηχανικού Συγκροτήματος Τζίβρε, που θα έχει διαμορφωθεί ειδικά για το εργαστήρι.

Η συμμετοχή στο εργαστήρι και τα υλικά είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Μετάξης, στο τηλέφωνο 25540 23700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων