Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - faces

H Άννα Βίσση "on stage" στο "Φώτης Κοσμάς"
H Άννα Βίσση "on stage" στο "Φώτης Κοσμάς"

Η Άννα Βίσση στην μαγευτική συναυλία της στην Αλεξανδρούπολη (video + φωτο)

08-07-2021

Η απόλυτη ελληνίδα σταρ μας τρέλανε στην συναυλία της στο γήπεδο "Φώτης Κοσμάς" στην Αλεξανδρούπολη, το βράδυ της Κυριακής 4 Ιουλίου. Έδωσε "σώμα και ψυχή" στο κοινό της πόλης καθώς τόσο ο κόσμος που ήταν εκεί όσο και η ίδια έγιναν "ένα" σε μία ιδανική καλοκαιρινή βραδιά!

Το πρωί της Κυριακής μάλιστα η Άννα Βίσση, μίλησε στο e-evros.gr και την Κατερίνα Στογίδου του Polis 102,6 τόσο για τη συναυλία της όσο και για την ζωή της, πως ήταν στη περίοδο της καραντίνας αλλά και τι ετοιμάζει για το μέλλον.

To βράδυ την απολαύσαμε σε μια καθηλωτική εμφάνιση που έκανε ενώ τραγουδήσαμε μαζί της σημαντικές στιγμές από την προσωπική της δισκογραφία που μετράει περισσότερα από 400 τραγούδια. Όπως ήταν φυσικό δεν τα "πρόλαβε" όλα!

Μέσα σε δύσκολους καιρούς με σωστή συνεργασία "έρχεται" και το σωστό αποτέλεσμα! Η N.G. Productions έστησε ένα πανέμορφο σκηνικό και όλοι όσοι βρέθηκαν στο "Φώτης Κοσμάς" έφυγαν με τις καλύτερες αναμνήσεις από τη μεγαλειώδη συναυλία.

Με ένα κλικ εδώ θα δείτε και σχετικό φωτορεπορτάζ, για να δείτε πόσο όμορφα πέρασαν οι Αλεξανδρουπολίτες και όχι μόνο!

Ακολουθούν 1. το απολογιστικό video από τη συναυλία, 2. η συνέντευξη που έδωσε στο e-evros.gr η Άννα και 3. η live μετάδοση από το γήπεδο:

 

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων