Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - books

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης αφιερώνει το μήνα Μάρτιο στο παιδικό βιβλίο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου που έχει καθιερωθεί 2 Απριλίου κάθε έτους.
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης αφιερώνει το μήνα Μάρτιο στο παιδικό βιβλίο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου που έχει καθιερωθεί 2 Απριλίου κάθε έτους.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης αφιερώνει το μήνα Μάρτιο στο παιδικό βιβλίο

07-03-2017

Δράσεις διοργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης ολόκληρο το μήνα Μάρτιο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου που έχει καθιερωθεί 2 Απριλίου.

Οι δράσεις ξεκίνησαν χθες Δευτέρα 6 Μαρτίου και θα έχουν διάρκεια έως το τέλος του μήνα. Αξίζει να σημειωθεί πως το προσωπικό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης έχει εκπαιδευτεί στα εργαστήρια ανάγνωσης και δημιουργικότητας που διοργάνωσε η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης πρόσφατα εμπλούτισε το παιδικό τμήμα της Βιβλιοθήκης με 100 νέους τίτλους  παιδικών βιβλίων. Τα βιβλία αυτά αγοράσθηκαν στο πλαίσιο της καλοκαιρινής εκστρατείας «Γίνε εξερευνητής του Κόσμου» με προτάσεις από την Εθνική Βιβλιοθήκη.

Ήδη στο πρόγραμμα δράσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης έχουν ενταχθεί αρκετά σχολεία. Οι δράσεις απευθύνονται σε μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων.

Για να δηλώσετε συμμετοχή καλέστε στο: 25510-89690

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων