Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Η μοναδική dj Jamiie έρχεται στο SoHo Absolutely Fabulous!

Η μοναδική dj Jamiie έρχεται στο SoHo Absolutely Fabulous!

15-03-2019

Tο Madorasindahouse, επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στο SoHo Ab Fab, την Κυριακή 24 Μαρτίου, με την Jamiie στα decks να υπόσχεται μια unforgetable βραδιά!

Η Jamiie είναι φανατική της Afro-House μουσικής όταν βρίσκεται μέσα στο bооth μπορεί να κάνει και τον πιο απαιτητικό ακροατή να χορέψει με τις μουσικές της επιλογές.

Αμέσως μετά το Αμβούργο έρχεται για πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στο SoHo Absolutely Fabulous για να μας χαρίσει μια βραδιά  που θα θυμίσει...καλοκαίρι.

H Jamiie, δεν είναι άλλη μια συνηθισμένη Βερολινέζα dj. Με ρίζες στη Νιγηρία και έχοντας ζήσει τα παιδικά της χρόνια στο Λάγος, ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα μιξάροντας hip hop, dancehall και house, δημιουργόντας ένα ιδιαίτερο προσωπικό στυλ, ξεσηκώνοντας όπου κι αν έχει παίξει το κοινό της.

Ως resident του RISE στο Watergate του Βερολίνου, έχει επισκεφθεί πολλές πόλεις μεταξύ των οποίων η Ρώμη, το Τελ Αβίβ, το Παρίσι, ενώ έρχεται για πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στο SoHo, την Κυριακή 24 Μαρτίου, για ένα μουσικό ταξίδι άνευ προηγούμενου!

Μην το χάσετε!

Warm Up: Dj Rocco

Χορηγός επικοινωνίας είναι το e-evros.gr

>> Ό,τι γίνεται ή έγινε στο Soho Absolutely Fabulous με ένα κλικ εδώ

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων