Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - travelling

Η ταβέρνα "Καρυδιές" στη Σαμοθράκη ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας!

Η ταβέρνα "Καρυδιές" στη Σαμοθράκη ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας!

04-04-2019

Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, στη λουλουδάτη αυλή με τις καρυδιές, η οικογένεια Αγγελώνια "μαγεύει" τους καλεσμένους της με κατσίκι μαγειρεμένο σε διάφορες εκδοχές -με κυδώνι, μελιτζάνα, πλιγούρι ή κριθαράκι- , τσιγαριστή φασολάδα και παραδοσιακές λιχουδιές από τον ξυλόφουρνο και όχι μόνο!

Για αυτούς και άλλους πολλούς λόγους η ταβέρνα "Καρυδιές" στη Σαμοθράκη απέσπασε ένα από τα 65 Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2019 που δόθηκαν εχθές σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης.

Για να απονεμηθούν τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, η γευσιγνωστική επιτροπή του Αθηνοράματος χρειάστηκε να διανύσει χιλιάδες χιλιόμετρα και ναυτικά μίλια σε όλη την επικράτεια, δοκιμάζοντας και βαθμολογώντας χιλιάδες πιάτα σε εστιατόρια και ταβέρνες από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από το Ιόνιο μέχρι το Καστελόριζο.

Όπως ήταν φυσικό η ταβέρνα Καρυδιές τους "μάγεψε"!  Τα κατσίκια από το οικογενειακό κοπάδι, τα τυριά παραγωγής της και τα λαχανικά από το μποστάνι τους δεν άφησαν ασυγκίνητη την γευσιγνωστική επιτροπή... και πως θα μπορούσαν άλλωστε!

Η ταβέρνα "Καρυδιές" έγινε γνωστή σε ολόκληρη την Ελλάδα και της αξίζει!

Να σημειωθεί πως φέτος απονεμήθηκαν συνολικά 65 βραβεία σε εστιατόρια όλης της Ελλάδας τα οποία συγκέντρωσαν, από την γευσιγνωστική ομάδα του Αθηνοράματος και του Alpha Guide, βαθμολογία από 14/20 έως και 16/20 ενώ τα βραβευμένα εστιατόρια είναι δέκα περισσότερα σε σχέση με την περσινή χρονιά.

 

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων