Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - books

Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου παρουσιάζει το νέο της βιβλίο στην Αλεξανδρούπολη.

15-10-2013

Προσκεκλημένη του βιβλιοπωλείου Ελευθερουδάκης - Φωτεινή Σκαρλακίδου, η Χρυσηίδα Δημουλίδου θα βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να παρουσιάσει το νέο της βιβλίο: 'Το σπίτι των σκιών'.

Η παρουσίαση θα γίνει την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013, στο χώρο του βιβλιοπωλείου (Ανδριανουπόλεως 4Α, Αλεξανδρούπολη, τηλ.:2551022808) στις 20:00.

Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Το «Σπίτι των Σκιών» αποτελεί, κατά τα λεγόμενα της ίδιας της συγγραφέα, στον πρόλογο του βιβλίου, την πρώτη της απόπειρα να ασχοληθεί με το αστυνομικό μυθιστόρημα. Ως προς την ατμοσφαιρικότητα, είναι ένα βιβλίο που σε κερδίζει από τις πρώτες σελίδες. Φορέματα εποχής, νεοκλασικά, άμαξες, κήποι συνθέτουν από κοινού, με τον πιο ανάγλυφο τρόπο, ένα ρεαλιστικό σκηνικό της μεσοπολεμικής Αθήνας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Αθήνα, Πρωτοχρονιά του 1938. Μέσα στη μεγάλη σάλα χορού, ένας κεραυνοβόλος έρωτας ανάβει πυρκαγιά στις καρδιές της δεκαοχτάχρονης μαθήτριας Ειρήνης και του Κωνσταντίνου, μοναδικού γόνου της πάμπλουτης οικογένειας Μποτέλη. Ενάντια σε όλα τα εμπόδια που δεν τους θέλουν μαζί, οι δύο νέοι ετοιμάζονται να παντρευτούν. Όμως την ημέρα του γάμου τους, ένα φρικτό γεγονός ανατρέπει τα πάντα και η Ειρήνη, καταρρέοντας ψυχολογικά, λίγους μήνες πριν ξεσπάσει ο Ελληνοϊταλικός πόλεμος, φυγαδεύεται στον Καναδά, αφήνοντας πίσω της τον έρωτα και τα όνειρά της να γίνουν στάχτη και φωτιά, όπως και η γη της πατρίδας της.

Σχεδόν εξήντα χρόνια αργότερα, η Ελεονόρα Ντάγκλας, μια πλούσια Αμερικανίδα με ελληνικές ρίζες, έρχεται διακοπές στην Ελλάδα προσπαθώντας να ξεπεράσει ένα προσωπικό δράμα. Μια καινούργια γνωριμία θα την πείσει να μείνει στην Αθήνα. Ψάχνοντας για σπίτι, ανακαλύπτει τυχαία μια παλαιά κι εγκαταλειμμένη από χρόνια έπαυλη που τη μαγνητίζει τόσο, ώστε αποφασίζει να την αγοράσει. Καθώς την ανακαινίζει αποκαλύπτεται κάτω από μια παλιά ταπετσαρία η τοιχογραφία ενός νέου ζευγαριού· η κοπέλα της μοιάζει πολύ και η Ελεονόρα το θεωρεί καλό οιωνό.

Όμως λίγο καιρό μετά την εγκατάσταση της, αρχίζουν να συμβαίνουν κάποια περίεργα πράγματα, που, ενώ την τρομάζουν, παράλληλα την προκαλούν να ερευνήσει την ταυτότητα του ζευγαριού της τοιχογραφίας, νιώθοντας πως εκεί κρύβεται η απάντηση και ο λόγος που εκείνος τα βράδια περιφέρεται στα δωμάτια διεκδικώντας την...

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων