Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Παναγιώτης Καλακίκος
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - travelling

Ένα μαγικό ταξίδι στην ύπαιθρο της ΒΑ Ελλάδας.
Ένα μαγικό ταξίδι στην ύπαιθρο της ΒΑ Ελλάδας.

KYKLOS: Ένα 12λεπτο ταξίδι μέσα από τις τέσσερις εποχές του χρόνου στην ΑΜΘ (video).

29-09-2015

Ο ‘’KYKLOS’’ είναι μία ταινία μικρού μήκους που προβάλλει τον μοναδικό φυσικό πλούτο της βορειοανατολικής Ελλάδας. Ένα 12λεπτο ταξίδι μέσα από τις τέσσερις εποχές του χρόνου στην Αν.Μακεδονία και Θράκη.

Παρθένα δάση, υδροβιότοποι γεμάτοι ζωή, παραλίες αποκομμένες από τον πολιτισμό,ποτάμια με επιβλητικούς καταρράκτες,μαγευτικά βουνά... ένας πραγματικός παράδεισος για οποιον αγαπάει τη φύση.

Αυτό το κομμάτι της Ελλάδας είναι ίσως και το λιγότερο προβεβλημένο τουριστικά από τον υπόλοιπο κορμό της. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που πριν από δύο χρόνια περίπου ο Γιάννης Γκόγκος και ο Θεόφιλος Γεροντόπουλος, αποφάσισαν να ξεκινήσουν αυτό το project.

Η κεντρικη ιδέα ήταν η προβολή της φύσης της ΒΑ Ελλάδας με μια διαφορετική προσέγγιση. Σύγχρονη,καλαίσθητη και παράλληλα πολύ ευαίσθητη. Στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή ήταν και ο μουσικός παραγωγός Γιάννης Τριφωνόπουλος,που δέχτηκε να επενδύσει μουσικά όλη αυτήν την προσπάθεια.

Τα γυρίσματα της ταινίας κράτησαν ενάμιση χρόνο περίπου. Ήταν αρκετά απαιτητικά διότι από κάθε τοποθεσία έπρεπε να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η ομάδα χρειάστηκε πολλές φορές να επιστρέψει ξανά και ξανά στο ίδιο μέρος για ένα ικανοποιητικό πλάνο. Ήρθε αντιμέτωπη με δύσκολες καιρικές συνθήκες και πολλές φορές χρειάστηκε να διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε ορεινούς όγκους και δάση.

Μέσα από αυτήν την ταινία ο θεατής θα έχει τη δυνατότητα να δει πολλά μέρη της υπαίθρου της ΒΑ Ελλάδας. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά παρακάτω: Σαμοθράκη, όρος Παγγαίο, όρος Φαλακρό, παρθένο δάσος Φρακτού, δάσος Δαδιας, Δέλτα ποταμού Έβρου, λιμνοθάλασσα Βιστωνίδας, ποταμός Νέστος. 

Για την παραγωγή της ταινίας δούλεψαν οι:

Παραγωγή / Διεύθυνση φωτογραφίας – Γκόγκος Γιάννης

Σκηνοθεσία / Μοντάζ – Θεόφιλος Γεροντόπουλος

Μουσική επιμέλεια – Τρυφωνόπουλος Γιάννης

Επεξεργασία τελικού ήχου – Παπαλιάς Αναστάσιος

Επεξεργασία τελικού ήχου (τρέιλερ) –Ζαζόπουλος Βίκτωρας

Κείμενα – Γεωργιάδης Αναστάσιος

Εκφώνηση – Γκόγκος Γιάννης

Ηχογράφηση – Δούκας Σισκόπουλος (music temple)

Λογότυπο  – Χρυσάκης Γιάννης

Υποτιτλισμός – Δαουλτζή Νίκη

Απολαύστε το video:

KYKLOS [a short film about nature] from Whitelight on Vimeo.

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων