Σήμερα είναι: Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
SOHO ΙΚΤΕΟ DANSE PASSION

e - music

O Σταύρος 'έβαλε τα γυαλιά' στους τέσσερις coaches.
O Σταύρος 'έβαλε τα γυαλιά' στους τέσσερις coaches.

'Μάγεψε' τους coaches στο "The Voice 2" ο Σταύρος από την Ορεστιάδα.

16-02-2015

Αποφάσισε να ερμηνεύσει το τραγούδι "Ο μοναχογιός ο Κωνσταντής" του Ζαχαρία Καρούνη και για να κάνει τους coaches να πατήσουν το κουμπί και να γυρίσουν την καρέκλα τους στις blind auditions του "The Voice 2". Ο 22χρονος Σταύρος Χαλαμπάλιας με καταγωγή από την Ορεστιάδα τα πήγε περίφημα και κατάφερε να "μαγέψει" με τη φωνή του και τους τέσσεριw coaches αλλά και το κοινό.

Ο Σταύρος κατάγεται από την Ορεστιάδα και ζει στο Ηράκλειο. Σπουδάζει στο πρόγραμμα Εκκλησιαστικής και Ψαλτικής τέχνης στην ανώτατη εκκλησιαστική σχολή της Κρήτης. Έχει δίπλωμα μουσικοδιδάσκαλου στη Βυζαντινή μουσική και έχει φτάσει μέχρι την 3η αρμονία. Παίζει ούτι και λαούτο και μόλις ξεκίνησε φωνητική για να μπορέσει να διευρύνει τους ορίζοντές του και σε άλλα είδη μουσικής.

Πρώτη γύρισε η Μελίνα Ασλανίδου, στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή ενώ τελευταίος, λίγα δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το τραγούδι, γύρισε την καρέκλα του και ο Μιχάλης Κουινέλης.

Οι τέσσερις coaches διεκδίκησαν το Σταύρο για να τον βάλουν στην ομάδα τους. Τελικά ο ίδιος επέλεξε την ομάδα της Δέσποινας Βανδή.

 Δείτε την εμφάνιση του Σταύρου Χαλαμπάλια.

Who is Who


Who is V!VE;

Who is V!VE;

Ποιά είναι η V!VE και γιατί είναι ξεχωριστή; Κοντά μας έχουμε μία “περσόνα” ιδιαίτερη, μία πολυσχιδής προσωπικότητα, γενικώς αλλά
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων