Σήμερα είναι: Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
DANSE PASSION SOHO

Ό,τι "παίζει"!

Μεταξένια Χριστούγεννα στο Σουφλί από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς

Μεταξένια Χριστούγεννα στο Σουφλί από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς

03-12-2019

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) με αφορμή τον εορτασμό των Χριστουγέννων, οργανώνει δράσεις για τους μικρούς φίλους στο Μουσείο Μετάξης, στην Κεντρική Πλατεία και στην Αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου Σουφλίου.

Αναλυτικά:

• Σάββατο 7 Δεκεμβρίου (ώρα 18:00)
«Ο Αη Βασίλης ταξιδεύει στο Σουφλί»
Παιδιά όλων των ηλικιών θα γράψουν, με τη βοήθεια των γονιών τους, το τέλειο γράμμα στον Άγιο Βασίλη, το οποίο θα διακοσμήσουν με μεταξωτές κορδέλες και χρώματα. Η δράση θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία Σουφλίου, στο πλαίσιο της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

• Σάββατο 14 Δεκεμβρίου (ώρες 11:00-13:00)
«Χορογραφώντας τα Χριστούγεννα»
Μουσικοκινητική δράση για παιδιά, ηλικίας 5 ετών και άνω στο Μουσείο Μετάξης. Με έμπνευση το κλασσικό παραμύθι «Ο Καρυοθραύστης» σε μουσική Τσαϊκόφσκι και υπό την καθοδήγηση της χορογράφου Κωνσταντίνας Βασιλειάδου, οι μικροί φίλοι θα χορέψουν και θα γίνουν μέρος μιας πολύ όμορφης χριστουγεννιάτικης ιστορίας.

• Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου (ώρες 09:30-10:30 και 11:00-12:00)
«Παγανοί και Καρκάντζαλοι»
Η αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη θα ζωντανέψει, για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μοναδικά χριστουγεννιάτικα παραμύθια για καλικάντζαρους, τα πιο αστεία αλλά και τρομακτικά πλάσματα των ελληνικών Χριστουγέννων. Κακομούτσουνοι και πάντα πεινασμένοι, έτοιμοι για καυγά και για χορό. Πώς τα καταφέρνει μια κοπέλα να γλυτώσει από αυτούς; Πώς γίνεται να τη γεμίσουν με μαλάματα και μεταξωτά; Πώς τα βγάζει πέρα μαζί τους ένα μυλωνάς; Και τί αλέθει ο μαγικός τους μύλος; Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου Σουφλίου.

• Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου (ώρες 09:00-10:00 και 11:00-12:00)
«Μεταξένιες Χιονόμπαλες»
Αξιοποιώντας τη φαντασία τους, μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα φτιάξουν γυάλινες χριστουγεννιάτικες χιονόμπαλες, στο Μουσείο Μετάξης. Χρησιμοποιώντας μεταξωτά υφάσματα θα δημιουργήσουν τα δικά τους πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Η συμμετοχή στις δράσεις και τα υλικά είναι δωρεάν.
Για την αφήγηση παραμυθιών απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 25540 23700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

Μουσείο Μετάξης
Ελευθερίου Βενιζέλου 73, Σουφλί 684 00
Τ. 25540 23700 | www.piop.gr

Who is Who


Who is Lava;

Who is Lava;

Who is – Lava (Κώστας Μολτσίδης) Ποιός είναι ο LAVA και γιατί είναι ξεχωριστός; Κοντά μας έχουμε έναν ράπερ, τραγουδιστή, παραγωγό
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων