Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Μια βραδιά αφιερωμένη στον Σταύρο Ξαρχάκο από τους Τροβαδούρους του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Μια βραδιά αφιερωμένη στον Σταύρο Ξαρχάκο από τους Τροβαδούρους του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

08-07-2019

Οι Τροβαδούροι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης σας προσκαλούν και φέτος στην καλοκαιρινή τους συναυλία που θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 20 Ιουλίου στις 21:00 στο πάρκο Αλτιναλμάζη.

Η φετινή συναυλία είναι αφιερωμένη στον έναν και μοναδικό Σταύρο Ξαρχάκο εξού και ο τίτλος της "Σταύρο... Να με θυμάσαι και να μ'αγαπάς".

Ο Μουσικός Γυμναστικός Σύλλογος Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι αθλητικός σύλλογος με έδρα την Αλεξανδρούπολη, που ιδρύθηκε το 1927. Τα επίσημα χρώματα του συλλόγου είναι το μπλε και το λευκό και δραστηριοποιείται στα παρακάτω 13 αθλήματα.

Έχει στο δυναμικό του πάνω από 1.000 ενεργούς αθλητές και αθλήτριες, και διατηρεί επίσης και ένα 14ο, μουσικό τμήμα, με την επωνυμία "Τροβαδούροι".

Σταύρος Ξαρχάκος... Συστάσεις δεν χρειάζονται για τον κορυφαίο συνθέτη που όλα τα χρόνια της καριέρας του μας έχει μαγέψει με τις δημιουργίες του.

Σπούδασε στο Ωδείο Αθηνών και συνέχισε στην Πόλη του Φωτός καθώς και στο Julliard School of Music της Νέας Υόρκης. Στο ενεργητικό του μετράει τραγούδια σε περισσότερους από 42 δίσκους, μουσική για 21 ταινίες και 15 τηλεοπτικές παραγωγές. Οι συνθέσεις του για αρχαία τραγωδία, δράματα και διεθνή, είναι αριστουργηματικά.

Είστε όλοι καλεσμένοι σε μια βραδιά που θα σας "ταξιδέψει"

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων