Σήμερα είναι: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
SOHO ΙΚΤΕΟ DANSE PASSION

Ό,τι "παίζει"!

Ο Alex Wood το Σάββατο στα decks του "Zucca" cafe bar

Ο Alex Wood το Σάββατο στα decks του "Zucca" cafe bar

27-11-2015

To Σάββατο 28 Νοεμβρίου το "Zucca" cafe bar υποδέχεται τον Alex Wood για μια και μόνο βραδιά με deep house ρυθμούς. 

Ποιος είναι ο Alex Wood; Αν είσαι από τους λίγους που δεν τον γνωρίζουν, τότε επιβάλετε να τον μάθεις.

O Alex Wood γεννήθηκε στο Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο) το 1987. Μετακόμισε στις Σέρρες το 1997. Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη μουσική, καθότι είχε στο περιβάλλον του καθημερινά ακούσματα από διάφορα στυλ μουσικής από τα οποία και επηρεάστηκε.

Ξεκίνησε djing στην ηλικία των 16 ετών παίζοντας σε μικρά μπαρ στην περιοχή του, όπου απέκτησε την πρώτη επαφή του με CD's. Ένα χρόνο αργότερα έπαιξε για πρώτη φορά στο μεγαλύτερο Club της πόλης του (Alex Club), και ταυτόχρονα στο συγχρονισμό του φωτισμού, δουλεύοντας επίσης και με αρκετά διάσημα ονόματα σε διάφορες εκδηλώσεις.

Έχει συμμετάσχει σε διάφορα events και πάρτι κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών παίζοντας Progressive House ως μέλος μιας ομάδας DJ, εκεί ήταν που ήλθε σε επαφή με βινύλια, πράγμα το οποίο επέφερε μεγάλη επιτυχία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τα τελευταία χρόνια έχει παίξει Εμπορική Mainstream μουσική, (House, R&B, Rock, Pop, Oldies). Με την πάροδο των χρόνων απέκτησε τεράστια εμπειρία djing στην πόλη του αλλά και πηγαίνοντας σε καλοκαιρινά θέρετρα, (Παράλια Οφρυνίου, Ζάκυνθο, Κύπρο) παίζοντας σε beach bar, night clubs αλλά και σαν guest.

Το 2008 ο Alex άρχισε να εργάζεται σε ένα τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό «Noize Radio», που είναι ο δημοφιλέστερος ραδιοφωνικός σταθμός στην πόλη των Σερρών. Το 2012 παρουσίασε την τελευταία ραδιοφωνική εκπομπή του μιξάροντας μουσική Μainstream House.

Καθ "όλη την διάρκεια των ετών εργασίας του έχει πειραματιστεί σε πολλά διαφορετικά είδη μουσικής, έχοντας πάντα ανοιχτό μυαλό για οτιδήποτε καινούργιο, προσπαθώντας πάντα να συνδυάσει την καλή μουσική με το κέφι στο κοινό που απευθύνεται. Ο Alex δημοσίευσε το πρώτο του mix οκτώ μήνες πριν στο MixCloud με τίτλο "Alex Wood Mixes Chill & Beats", στη συνέχεια και με τη πάροδο του χρόνου δημοσίευσε άλλες δέκα.

Enjoy!

Who is Who


Who is Γιάννης;

Who is Γιάννης;

Ποιός είναι ο Γιάννης και ποιά είναι η μεγάλη του αγάπη; Αυτή τη φορά έχουμε να σας παρουσιάσουμε έναν διαφορετικό
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων