Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - faces

Ο Αντώνης - αξέχαστος - Ρέμος!
Ο Αντώνης - αξέχαστος - Ρέμος!

O Αντώνης Ρέμος live στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης (video).

22-08-2014

Περισσότερα από 3.000 άτομα όλων των ηλικιών απόλαυσαν τον Αντώνη Ρέμο "on stage" στην πολυαναμενόμενη συναυλία του καλοκαιριού στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης την Τετάρτη 20 Αυγούστου. Από νωρίς το απόγευμα είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος, ο οποίος κατέκλυσε τον συναυλιακό χώρο.

Εν τω μεταξύ πολύς ήταν και ο κόσμος που στεκόταν έξω από το χώρο προκειμένου να ακούσει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη. Στην παραλία, στον φάρο αλλά και σε όλη την περιοχή του λιμένα!

Ο ιδιαίτερα δημοφιλής τραγουδιστής ερμήνευσε για περισσότερο από 2,5 ώρες όχι μόνο δικά του τραγούδια αλλά και παλαιότερα λαϊκά, απογειώνοντας τη διάθεση του κοινού, το οποίο συμμετείχε στη συναυλία τραγουδώντας και χορεύοντας.

Το διαφορετικά στημένο stage, η άρτια οργάνωση και ο παλμός του κόσμου κατέστησαν τη συναυλία μοναδική και τη βραδιά ειδυλλιακή για πολλούς από εμάς θα μέινει αξέχαστη!

Μία εξαιρετική μουσική βραδιά στις εγκαταστάσεις του λιμανιού της πόλης που τον τελευταίο καιρό αποτελεί σημείο συνάντησης όλης της Θράκης. Ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης φαίνεται πως "ανεβάζει" όλη την περιοχή ακόμα πιο ψηλά και με τον τρόπο του, στηρίζει αυτές τις μεγάλες παραγωγές.

Εμείς φυσικά συναντήσαμε τον Αντώνη Ρέμο πριν τη συναυλία, τον "ανακρίναμε" και μίλησε στην camera του e-evros.gr για την Αλεξανδρούπολη ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα σε όλους εσάς τους φίλους μας.

Φυσικά καταγράψαμε και τις καλύτερες στιγμές από την άφιξή του στην Αλεξανδρούπολης μέχρι και μετά το τέλος του live.

 >> Δείτε μερικές αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες εδώ.

Απολαύστε το video που ετοιμάσαμε με όλο το... "έργο":

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων