Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - music

O Culoe De Song στο "welcome summer" party του Yacht club, Αλεξανδρούπολη

O Culoe De Song στο "welcome summer" party του Yacht club, Αλεξανδρούπολη

25-05-2019

Την Κυριακή η νύχτα έγινε μέρα στην ταράτσα του Yacht club στο λιμένα Αλεξανδρούπολης καθώς καλεσμένος ήταν ο παγκοσμίου φήμης dj και παραγωγός dj Culoe De Song!

Οι ετοιμασίες από νωρίς ήταν πυρετώδεις για να είναι όλα έτοιμα κατά την άφιξη του. Ο κόσμος από νωρίς έδωσε το παρών στο μεγαλύτερο pre-summer event στην αγαπημένη ταράτσα της πόλης, όπου αρχικά η απογευματινή θέα του θρακικού πελάγους έδινε μια άλλη πνοή στην πόλη και ο καιρός ευτυχώς συμμαχούσε προκειμένου το event να μείνει αξέχαστο.

Και αυτό έγινε! Για άλλη μα φορά ο Culoe De Song κατάφερε να κάνει το event... "talk of the town"!

Αμείωτο κέφι και ρυθμός επικρατούσε καθ' όλη τη διάρκεια του party με τον γνωστό σε όλους dj να δίνει τον καλύτερο του εαυτό στα decks του Yacht club, ενώ για να ζεσταθεί το κοινό φρόντισε από την αρχή ο Μιχάλης Κουτρίδης, ενώ αμέσως μετά την "σκυτάλη" πήρε ο DaMike, ένας από τους πιο ταλαντούχους DJs της House μουσικής σκηνής στην Ελλάδα. 

Την πιο κατάλληλη στιγμή ανέβηκε στα decks o Culoe De Song,"τερματίζοντας" το κέφι, αποζημιώνοντας τον κόσμο που περίμενε να τον απολαύσει.

Ο 28χρονος «Culolethu Zulu», όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και η νύχτα μας πήρε άλλο "χρώμα". Το σίγουρο είναι ότι αυτό το party θα συζητιέται για πολύ καιρό ακόμα.

>> Δείτε εδώ αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες από τη βραδιά.

Δείτε το video από την βραδιά παρακάτω:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων