Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

O dj Ison, ο ιδρυτής του Reworks festival έρχεται να τα "σπάσει" στο Yasu beach bar!

O dj Ison, ο ιδρυτής του Reworks festival έρχεται να τα "σπάσει" στο Yasu beach bar!

18-06-2018

Ο dj Ison, είναι ένας από τους βασικούς ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από το Reworks Festival, ξέρει δηλαδή πολύ καλά τι σημαίνει η λέξη "πάρτι"!

Και επειδή καλοκαίρι και πάρτι σε ένα μέρος πάει το μυαλό μας: Yasu beach bar.

To Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 ετοιμαστείτε για ένα "δυνατό" πάρτι με τον Ison να ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη.

Στα decks θα ανέβει και ο dj Gaston για να σας ανεβάσει και να "στρώσει" το έδαφος για μια μοναδική βραδιά! 

Λίγα λόγια για  τον dj Ison

Δουλεύοντας μπροστά και πίσω από την σκηνή περισσότερο από μιάμιση δεκαετία, ο Ison θεωρείται σήμερα από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της Ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής.

Ιδρυτικό μέλος των NON, βρίσκεται πίσω από την δημιουργία πολλών μουσικών κόνσεπτ στην χώρα, παράγει μουσική ως ένας εκ των δύο Actor One, ενώ παράλληλα διατηρεί την δική του ραδιοφωνική εκπομπή (FLY 104) παρουσιάζοντας νέες μουσικές τάσεις.

Όλα αυτά, την στιγμή που ο ίδιος έχει εμφανιστεί σε μουσικά γεγονότα σε Ελλάδα και εξωτερικό, με αποκορύφωμα τις εμφανίσεις του σε φεστιβάλ όπως Sonar, Nuits Sonores, Waves, We are FSTVL κ.α.

Το πάθος του για την σύγχρονη μουσική στο ευρύ της φάσμα, του επιτρέπει να διατηρεί το στάτους του ως ένα από τους πιο σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους στην σκηνή της χώρας, γιορτάζοντας 17 χρόνια παρουσίας.

Λίγοι έχουν καταφέρει να είναι τόσο δραστήριοι και χωρίς διακοπή σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά χάριν στην αφοσίωση του στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και την σκηνή της ο Ison είναι ακόμη εδώ!

Εάν έχετε ακούσει και χορέψει σε ένα από τα 8ωρα σετ του μπορείτε να καταλάβετε την φιλοσοφία του γύρω από την ιδέα της "μουσικής για τον νου και το σώμα" που ο ίδιος πρεσβεύει.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το e-evros.gr

.:Ότι συμβαίνει στο Yasu beach bar δείτε το με ένα κλικ εδώ.

 

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων