Σήμερα είναι: Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
DANSE PASSION SOHO AL FARO

Ό,τι "παίζει"!

O Dj Tsisma το Σάββατο στα decks του Yacht Club

O Dj Tsisma το Σάββατο στα decks του Yacht Club

31-07-2019

Το Σάββατο 3 Αυγούστου λίγο μετά τις 23:00 το  Yacht Club  έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό event για τους φίλους του, φέρνοντας στα decks του  έναν από τους πιο αγαπημένους Dj...  τον δικό μας Dj Tsisma!

Υποδεχόμαστε τον Αύγουστο με event που θα μας κάνει να ανέβουμε στην... ταράτσα!

Ο Dj Tsisma (Γιώργος Τσισμαλίδης) γεννημένος στις 12/06/1982 στην Αλεξανδρούπολη, μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο χώρο της μουσικής ως Dj στην κωμόπολη των Φερών το 1997. Ταυτόχρονα άρχισε και την ενασχόληση ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον Sferiko 99.3. Στις εκπομπές του παρουσίαζε όλο το φάσμα των μουσικών ρευμάτων της εποχής τα οποία και υιοθέτησε (Pop, Rock, RnB, House) δίνοντας όμως και μεγάλο βάρος σε ακούσματα των δεκαετιών ‘70s και ‘80s. Το 2003 μετακομίζει στην Αθήνα αναζητώντας κάτι το διαφορετικό.

Το 2004 αναλαμβάνει το Residency του T&D Cafe. Το 2005 βρίσκεται στο Loft all day bar και στο Minu Minu cocktail bar. Το Σεπτέμβριο του 2006 τον συναντάμε στο Caprice Athens Cafe όπου και ξεκινάει μια συνεργασία η οποία θα αποτελέσει την αρχή μιας πορείας που καταλήγει στην “μετακόμιση” του στο γνωστό σε όλους Big Apple. Τα καλοκαίρια του 2010-11 τον συναντάμε στο Mommy cocktail bar και στο Pablo Tapas Bar. Το χειμώνα του 2015 τον πετυχαίνουμε στα decks του Rose 37 και στο Celfie Cafe.

Το 2016 αναλαμβάνει την μουσική επιμέλεια του πολυαναμενόμενου Mayor. Ακόμη ενα entry είναι το italian design restaurant Su Casa. Το καλοκαίρι που διανύουμε παρουσιάζει μια νέα εκδοχή Mainstream μουσικής διασκέδασης στο νέο Gatsby Bar. Επίσης συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Cocoon Beach Club και συμπεριλαμβάνεται στην ομάδα του Estate - Akrotiri της Αθήνας οπου τις Τετάρτες αναλαμβάνει τις μουσικές επιλογές στο Eig8t Elements Party παρεα με τους Γιώργο Μανίκα, Κώστα Σιδεράτο και Droulias Brothers.

Το Σάββατο το βράδυ λοιπόν το Υacht Club θα είναι στον… αέρα με τον Dj Tsisma στα decks!

Χορηγός επικοινωνίας το e-evros.gr

 .: Ό,τι γίνεται ή έγινε στο Yacht club με ένα κλικ εδώ.

Who is Who


Who is Όλγα;

Who is Όλγα;

Σήμερα συναντάμε την Όλγα Γκούβερ! Μία Αλεξανδρουπολίτισσα που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αλεξανδρούπολη εδώ και 15 χρόνια, ενώ ζει στην πόλη
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων