Σήμερα είναι: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
DANSE PASSION ΙΚΤΕΟ SOHO

e - cinema

 Ο 'Λευκός Ελέφαντας' στην Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξ/πολης.

Ο 'Λευκός Ελέφαντας' στην Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξ/πολης.

15-01-2015

Οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης στο Δημοτικό Θέατρο συνεχίζονται την επόμενη Δευτέρα και Τρίτη 19 & 20 Ιανουαρίου με την αργεντίνικη ταινία Λευκός Ελέφαντας (Elefante Blanco) σε σκηνοθεσία του Πάμπλο Τραπέρο, μια δυνατή δραματική ταινία γυρισμένη στις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες.

Η ταινία με σταθερό σκηνοθετικό τέμπο αναπτύσσει τις κοινωνικές παραμέτρους, θέτοντας ερωτήματα για το κατά πόσο υπάρχει εφικτή λύση στον ορίζοντα, ώσπου δημιουργεί μια ερωτική ιστορία ανάμεσα στον λακωνικό Νίκολας και την ευαισθητοποιημένη Λουτσιάνα.

Η σιγουριά του σεναρίου, που προσδίδει αυτάρκεια στην ταινία, είναι η δύναμή της, μαζί με την προσωπικότητα και το κύρος του Ρικάρντο Νταρίν.

Περίληψη:
Ο Τζούλιαν και ο Νίκολας, δύο ιερείς που εργάζονται σε μια παραγκούπολη στις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες, προσπαθούν σκληρά να βοηθήσουν τους ντόπιους. Ο Τζούλιαν χρησιμοποιεί τις πολιτικές του διασυνδέσεις για να προχωρήσει η κατασκευή του νοσοκομείου. Ο Νίκολας αποφασίζει να τον ακολουθήσει, λίγο αφού έγινε μάρτυρας της δολοφονίας των ανθρώπων της κοινότητας όπου ζούσε από παραστρατιωτικές δυνάμεις. Βαθιά προβληματισμένος, βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά της Λουτσιάνα, μιας νέας άθεης κοινωνικής λειτουργού. Καθώς η πίστη του αποδυναμώνεται, η βία στα καρτέλ κλιμακώνεται. Όταν σταματούν και οι εργασίες στο νοσοκομείο με υπουργική απόφαση, το ξέσπασμα είναι αναπόφευκτο

Να σημειωθεί ότι με την έναρξη το 2015 η ΚΛΑ προχώρησε σε μείωση της τιμής του εισιτηρίου για τις προβολές της.


Η είσοδος για τα μέλη κοστίζει πλέον 4 ευρώ (από 5 πριν), για τα μη-μέλη 5 ευρώ (από 6 πριν) και για φοιτητές, μαθητές και ανέργους παραμένει στα 3 ευρώ!

Who is Who


Who is Lava;

Who is Lava;

Who is – Lava (Κώστας Μολτσίδης) Ποιός είναι ο LAVA και γιατί είναι ξεχωριστός; Κοντά μας έχουμε έναν ράπερ, τραγουδιστή, παραγωγό
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων