Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - theater

Το παιδικό θεατρικο μιούζικαλ,
Το παιδικό θεατρικο μιούζικαλ,

'Ο Μάγος του Οζ' έρχεται στην Αλεξανδρούπολη.

15-09-2014

Με την μεγαλήτερη του επιτυχία επισκέπτετε την Αλεξανδρούπολη (9η συνεχή χρονιά) η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου, για να μας παρουσιάσει φέτος
το παιδικό θεατρικο μιούζικαλ, "Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ" του Φ. Λ. Μπάουμ.

Μάλιστα η Πανελλαδική πρεμιέρα του έργου έχει προγραμματιστεί από την Θράκη και συγκεκριμένα την πόλη μας, ενώ αμέσως μετά η Ντόροθυ και η παρέα της θα ταξιδέψουν σε Ξάνθη, Κομοτηνή, Διδυμότειχο και Ορεστιάδα.

Συντελεστές της παράστασης κορυφαία ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου!

Για μία ακόμη χρονιά τη θεατρική διασκευή αλλα και τις σκηνοθετικές οδηγίες στην παράσταση έδωσε ο αγαπημένος μας Χάρης Ρώμας, η μουσική που απογειώνει την παράσταση ειναι του μοναδικού Γιάννη Ζουγανέλη, οι εντυπωσιακές χορογραφίες του Φώτη Μεταξόπουλου, τα 25 εκπληκτικα κοστούμια σχεδίασε η Σήλια Δεμίρη, ενώ τα 4 σκηνικά φιλοτέχνισε ο Αντώνης Βάλης.

Έτσι λοιπόν, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν
ένα πραγματικά μαγικό θέαμα!


Η παράσταση θα ανέβει στο: "Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης" την Παρασκευή
17 Οκτωβρίου.

 Ώρες παραστάσεων 5,30μ.μ. & 7,30μ.μ.

Η προπώληση θα γίνετε στο Βιβλιοπωλείο "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ", ενώ ισχύουν και ειστήρια ΟΓΑ.


Εξασφαλίστε τις θέσεις σας τώρα στο τηλ. 6944,283935

Το ταξίδι του "ΟΖ" θα συνεχίστεί στον Έβρο, στο Διδυμότειχο στο "ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΦΕΑΣ" και την επόμενη ημέρα στην Ορεστιάδα στο "ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ", ώρα έναρξης παραστάσεων 7.15 μ.μ.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Θαυμαστός ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ είναι από τις πιο γνωστές παιδικές ιστορίες στο κόσμο, ένα μοντέρνο παραμύθι το οποίο έχει μεταφραστεί σε πάνω από 40 διαφορετικές γλώσσες!

Μία ομάδα ετρόκλητων ταξιδευτών, με επικεφαλής τη μικρή ΝΤΟΡΟΘΥ, τον ΑΧΥΡΕΝΙΟ, τον ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΝΙΟ, και το ΛΙΟΝΤΑΡΙ, αναζητά την αυτογνωσία και την πνευματική λύτρωση.

Οι Ήρωες της παράστασης ταξιδεύουν στη χώρα του ΟΖ με στόχο να φτάσουν στην ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΗ ΣΜΑΡΑΓΔΟΥΠΟΛΗ η οποία κατοικείται από τους ΠΟΛΥΦΑΓΑΚΙΔΕΣ.
Οι ταξιδευτές μέχρι να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους να συναντήσουν τον ΜΑΓΟ ΤΟΥ ΟΖ θα έρθουν αντιμέτωποι με αρκετά εμπόδια... ένα από αυτά και της ΚΑΚΙΑΣ ΝΕΡΑΙΔΑΣ, την οποία όμως θα ξεπεράσουν με την παρουσία της ΚΑΛΗΣ ΝΕΡΑΙΔΑΣ ΓΚΛΙΝΤΑ!

Έτσι οι μικροί ταξιδευτές θα φτάσουν επιτέλους στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΟΖ όπου εκέι..!

Ας τους ακολουθήσουμε λοιπόν και εμείς με πολύ ΜΟΥΣΙΚΗ - ΧΟΡΟ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΓΕΛΙΟ μέσα από ένα ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΑΜΑ! στο ταξίδι τους επί σκηνής!

Παίζουν 8 επαγγελματίες ηθοποιοί από το θέατρο και την τηλεόραση:

Στέλλα Μπονάτσου, Κατερίνα Αναστασίου, Μύριαμ Χρονοπούλου, Μανώλης Κονταξάκης, Γιάννης Πισκιτζής, Γιάννης Τσούκας, Δανάη Νεονάκη, και ο Νίικος Βαλής.

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων