Σήμερα είναι: Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
AL FARO DANSE PASSION SOHO

Ό,τι "παίζει"!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης live στο Ammo Ammo!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης live στο Ammo Ammo!

12-08-2019

Πιστό στην υπόσχεσή του να διοργανώσει τα πιο hot πάρτι του φετινού καλοκαιριού, το Ammo Ammo, παρουσιάζει την Κυριακή 18 Αυγούστου στις 20:00, τον γοητευτικό και πολυσυζητημένο Πέτρο Ιακωβίδη, περιζήτητο την τελευταία τριετία στη νυχτερινή Αθήνα, και υπόσχεται ένα βράδυ… ΑΞΗΜΕΡΩΤΟ!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, που κατάγεται από την Καβάλα, έγινε γνωστός από τα τραγούδια ‘Ερωτάς μου γίνε’, ‘Αγκαλιά’ και το δημοφιλέστατο ‘Κοριτσάκι μου’ όπως και από τις εμφανίσεις του δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό καθώς και την Νατάσσα Θεοδωρίδου, αφού ηγείτο του ανδρικού σχήματος.

Είχε προταθεί και κέρδισε, το βραβείο Mad ως καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης και έχει επίσης συναντηθεί στην πίστα, με την Πάολα, το Μαζωνάκη, το Γονίδη και την Ελένη Φουρέιρα. Κάτι που δε γνωρίζει πολύς κόσμος, είναι ότι μεταξύ άλλων, έχει γράψει το δημοφιλές τραγούδι ‘Ξημερώματα’ του Κωνσταντίνου Αργυρού, με τον οποίον τον συνδέουν πολύ φιλικοί δεσμοί.

Σε μια εμφάνιση που σίγουρα θα αποτελέσει θέμα συζήτησης για πολύ καιρό, ο αγαπητός σε όλους τραγουδιστής – ο οποίος να τονίσουμε διατηρεί χρόνια τώρα φιλικούς δεσμούς με την πόλη της Αλεξανδρούπολης- και οι συνεργάτες του, σκοπεύουν να κλέψουν τις εντυπώσεις του φετινού καλοκαιριού και να μας παρασύρουν όλους στο ρυθμό τους, που αναμένεται να είναι… ξεσαλωτικός!

Ετοιμαστείτε λοιπόν, για το πιο εκρηκτικό πάρτι της σεζόν, χορέψτε στην άμμο και τραγουδήστε δυνατά, δίπλα στο κύμα και κάτω από τα αστέρια του Αυγουστιάτικου ουρανού!

Κρατήσεις απαραίτητες στα τηλέφωνα 6932479497, 6974585393 ή στο F
Ammo Ammo

Who is Who


Who is Όλγα;

Who is Όλγα;

Σήμερα συναντάμε την Όλγα Γκούβερ! Μία Αλεξανδρουπολίτισσα που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αλεξανδρούπολη εδώ και 15 χρόνια, ενώ ζει στην πόλη
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων