Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Οι Monality στο Ammo - Ammo το 15Αυγουστο με πανσέληνο

Οι Monality στο Ammo - Ammo το 15Αυγουστο με πανσέληνο

09-08-2019
Το Ammo Ammo, φιλοξενεί στις 15 Αυγούστου κάτω από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο, τους MONALITY! 'Eνα δημοφιλές γκρουπ, το οποίο τα τελευταία χρόνια είναι resident στο Σκορπιό της Μυκόνου.
 
Στο μεγαλύτερο και πιο hot ίσως πάρτι του φετινού καλοκαιριού στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής, όσοι παραβρεθούν, θα έχουν τη μεγάλη τύχη, να απολαύσουν αυτό το πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο συγκρότημα, που φημίζεται τόσο για τη μουσική του, όσο και για τη σκηνική του παρουσία.
 
Η μουσική των MONALITY, με παραγωγούς τον Allen Hulsey και τον Erdem Tunalι, συνδυάζει τη βαθιά Tech με την παραδοσιακή ηλεκτρονική μουσική, ενώ στη σκηνή, χρησιμοποιούν live φωνητικά, ηλεκτρική κιθάρα, synths και όργανα όπως Fretless Guitar, Bağlama και Bowed Guitar.

Ο Allen ξεκίνησε την καριέρα του στη μουσική, στο Berklee College of Music, πριν μετακομίσει στη Νέα Υόρκη. Τα ταξίδια του τον έφεραν στην Κωνσταντινούπολη, όπου κυκλοφόρησε ένα Vinyl Acoustic / Blues 12 "από Noisiest Records.
 
Η ιστορία παραγωγής ηλεκτρονικής μουσικής του Erdem, προέρχεται από το Βασιλικό Ωδείο της Χάγης στο Άμστερνταμ. Είναι επίσης γνωστός μέσω των POST και Subgreen γκρουπ και μαζί με τον Allen, πετάνε σπίθες κατά τη διάρκεια της live performance τους, που διαρκεί 90 λεπτά και τους έχει κάνει διάσημους σε ολόκληρο τον κόσμο στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής και όχι μόνο!
 
Το ραντεβού μας είναι λοιπόν για την Πέμπτη, 15Αύγουστο λίγο μετά τις 18:00.
 
 
  
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων