Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - music

Όταν το Διδυμότειχο παρέα με τη Θάσο συναντούν τις δισκογραφικές του Λονδίνου

Όταν το Διδυμότειχο παρέα με τη Θάσο συναντούν τις δισκογραφικές του Λονδίνου

08-02-2016

Γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα αλλά κάποια στιγμή, αποφάσισαν πως τα όνειρά τους οδηγούν τα βήματά τους στο εξωτερικό. Οι “δικοί μας” μεταξύ άλλων, Μπάμπης Μαργαριτίδης από το Διδυμότειχο, καθώς και οι Κωνσταντίνος και Μάριος Μαγδαλινός από τη Θάσο, συναντήθηκαν στο Λονδίνο και πολύ γρήγορα κατάλαβαν πως τα μουσικά τους ακούσματα συγκλίνουν.  Κάπως έτσι γεννήθηκαν οι Jade Vine. 

Μην ρωτήσετε τι σημαίνει το όνομα της πενταμελούς αυτής μπάντας, θα πρέπει να το ψάξετε μόνοι. Εκεί άλλωστε βρίσκεται και η μαγεία, στην αναζήτηση.

Η μουσική τους σε ξαφνιάζει. Σίγουρα, περισσότερο από όσο φαντάζεσαι. Σου δημιουργεί αυτομάτως εικόνες επηρεασμένες από την καλή ροκ μουσική σκηνή ενώ συνδυάζει alternative ροκ με prog στοιχεία. Ο ήχος τους έχει κάτι το χαρακτηριστικό, το καταλαβαίνεις αν ακούσεις τις μελωδίες τους. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι η μπάντα έχει ταυτότητα, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό σε μια εποχή που νομίζουμε συχνά ότι έχουμε ακούσει τα πάντα και δεν γράφεται τίποτα νέο που να έχει τη δυνατότητα να ξεχωρίσει. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ από τους  JadeVine. Είναι αδύνατον να μην εντυπωθεί στο αυτί και στο μυαλό η φωνή του Κωνσταντίνου Μαγδαληνού στα φωνητικά με τις γεμάτες πάθος ερμηνείες,  μια φωνή με βραχνάδα, σωστά ‘πατήματα’ και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Πρόσφατα, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με την Μusicarchy Media και την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ που φέρει τον τίτλο «Mind of a man» στις 26 Φεβρουαρίου ενώ στις 20/01/2016 κυκλοφόρησε το νέο τους video clip ‘Corpus Callosum’.

Oι Jade Vine μετρούν ήδη αρκετό καιρό ‘ζωής’ στη ροκ μουσική σκηνή της Βρετανίας αλλά η 7η Ιανουαρίου 2013 σηματοδότησε ένα δυναμικό ξεκίνημα με  την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ με τίτλο ‘Nothing Can Hide From Light’, το οποίο έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από κοινό και κριτικούς. Έκτοτε, δίνουν δυναμικά το παρόν τόσο στις δικές τους συναυλίες, όσο και ως support group όπως συνέβη με τους Anathema και τους Αntimatter πριν λίγο καιρό στο Λονδίνο.

Συγκρατήστε το όνομά τους, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας απασχολήσουν πολλές φορές ακόμα.

Απολαύστε και εσείς μαζί μας το καταπληκτικό "Corpus Callosum"... τα σπάει

Όταν το Διδυμότειχο παρέα με τη Θάσο συναντούν τις δισκογραφικές του Λονδίνου Όταν το Διδυμότειχο παρέα με τη Θάσο συναντούν τις δισκογραφικές του Λονδίνου
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων