Σήμερα είναι: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
ΙΚΤΕΟ SOHO DANSE PASSION

Ό,τι "παίζει"!

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ψηφιακής Φωτογραφίας "ΓΑΙΑΟΣΕ 2019"

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ψηφιακής Φωτογραφίας "ΓΑΙΑΟΣΕ 2019"

25-04-2019

Η ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε., ως ο αποκλειστικός διαχειριστής της σιδηροδρομικής περιουσίας, υπό την αιγίδα την Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας, διοργανώνει Πανελλήνιο Διαγωνισμό με θέμα:

1. Σιδηροδρομικά κτίρια και περιβάλλον
2. Τραίνο και κίνηση

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται στο πλαίσιο της ανάδειξης και προβολή των σιδηροδρομικών ακινήτων και του τροχαίου υλικού αλλά και εν γένει του Σιδηροδρομικού έργου στο ευρύ κοινό. Στον διαγωνισμό μπορεί να λάβει μέρος κάθε κάτοικος της Ελλάδας όπως επίσης και εργαζόμενοι των εταιρειών που σχετίζονται με το σιδηροδρομικό έργο (ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, ΕΕΣΤΥ, ΓΑΙΑΟΣΕ) στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Καλούνται οι φωτογράφοι να καταγράψουν με οποιοδήποτε φωτογραφικό μέσο, τις θεματικές ενότητες όχι μεμονωμένα και αφηρημένα άλλα ενιαία και δημιουργικά σε ασπρόμαυρες ή έγχρωμες ψηφιακές φωτογραφίες για να κριθούν από 3μελη κριτική επιτροπή με ποιοτικά και καλλιτεχνικά κριτήρια.

Η έναρξη του Διαγωνισμού θα γίνει στις 15 Απριλίου και σε διάστημα δύο μηνών θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις φωτογραφίες τους καθώς η τελευταία ημερομηνία παραλαβής φωτογραφιών είναι στις 15 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου και τον Σεπτέμβρη θα λάβει χώρα η τελετή απονομής των βραβείων καθώς και η έκθεση των φωτογραφιών. Ο διαγωνισμός αποτελεί τη συμβολή της ΓΑΙΑΟΣΕ στον εορτασμό των 150 χρόνων από την Ίδρυση των Ελληνικών Σιδηροδρόμων και αποσκοπεί στην ανάδειξη και προβολή του σιδηροδρόμου στο ευρύ κοινό.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Με αποστολή στο e-mail: contest@efe.com.gr με την ένδειξη «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΑΙΑΟΣΕ 2019». Πληροφορίες: Κυριάκος Κόκκος, Γενικός Έφορος ΕΦΕ kyriakos.kokkos@efe.com.gr

Who is Who


Who is Γιάννης;

Who is Γιάννης;

Ποιός είναι ο Γιάννης και ποιά είναι η μεγάλη του αγάπη; Αυτή τη φορά έχουμε να σας παρουσιάσουμε έναν διαφορετικό
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων