Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
CASINO THRAKI
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - books

Με την αγορά του βιβλίου της Λένας Μαντά συμμετέχετε στην κλήρωση  οι 5 πρώτοι τυχεροί θα απολαύσουν ένα μοναδικό γεύμα με την συντροφιά της.
Με την αγορά του βιβλίου της Λένας Μαντά συμμετέχετε στην κλήρωση οι 5 πρώτοι τυχεροί θα απολαύσουν ένα μοναδικό γεύμα με την συντροφιά της.

Παρουσίαση του βιβλίου 'Με λένε Ντάτα' στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης.

20-05-2013

Το Βιβλιοπωλείο "Ελευθερουδάκης" και οι Εκδόσεις "Ψυχογιός" σας προσκαλούν το Σάββατο 1 Ιουνίου στην παρουσίαση του νέου βιβλίου, της αγαπημένη σας συγγραφέως Λένα Μαντά, με τίτλο "Με λένε Ντάτα" στο χώρο του βιβλιοπωλείου (Αδριανουπόλεως 4Α) από τις 12:00 μ.μ. - 14:00 μ.μ.

Η συγγραφέας θα παρουσιάσει το νέο της βιβλίο, θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπά του.

Με την αγορά του βιβλίου της Λένας Μαντά συμμετέχετε στην κλήρωση, που θα γίνει και οι 5 πρώτοι τυχεροί θα απολαύσουν ένα μοναδικό γεύμα με την συντροφιά της συγγραφέως, το βράδυ του Σαββάτου, μετά την εκδήλωση.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Με λένε Ντάτα… Χρόνια τώρα. Κοντεύω κι εγώ να ξεχάσω πως κάποτε με βάφτισαν Αλεξάνδρα∙ Αλεξάνδρα Σαλβάνου του Ροβέρτου και της Χαριτίνης.

Είμαι ένοχη για όλα τα αμαρτήματα που μπορεί να φανταστεί η Εκκλησία ή η Αστυνομία, κι όμως δεν αισθάνομαι ένοχη για τίποτα. Όλα ήρθαν φυσιολογικά στο δρόμο μου ή σ’ εμένα φάνηκε έτσι. Δεν πέρασε καν από την σκέψη μου ότι μέσα μου γεννιόταν πρώτα το κακό, μετά το χειρότερο, και ποτέ το καλό.

Γεννήθηκα πολύ όμορφη και αυτό ήταν ακόμη ένα όπλο, μια αόρατη παγίδα για τα υποψήφια θύματά μου. Κανένας δεν περιμένει η όψη ενός αγγέλου να κρύβει με τέτοια μαεστρία τη μαύρη ψυχή ενός σατανά που είναι ταγμένος να σκορπά το θάνατο και τον όλεθρο. Ίσως μάλιστα ο θάνατος, που τόσο εύκολα αποφάσιζα για κάποιους, να ήταν λύτρωση, κάθαρση, εξαγνισμός.

Εχθρούς… Μόνο τέτοιους έκανα στη ζωή μου. Φίλους δεν απέκτησα ποτέ, αλλά δεν αισθάνθηκα και ποτέ την έλλειψή τους. Η φιλία ήταν για μένα αδυναμία, ένα όπλο στα χέρια του αντιπάλου, και δεν ήμουν από αυτές που έδιναν τέτοια περιθώρια, κι ούτε ήθελα περιττά βάρη.

Με λένε Ντάτα. Ζω σε έναν άλλο κόσμο, που μόνη μου έφτιαξα, με δικούς μου νόμους. Με λένε Ντάτα και δε μετανιώνω…

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων