Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
CASINO THRAKI
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - books

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου 'Όταν ο Μάγος Μηλόγος...'.

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου 'Όταν ο Μάγος Μηλόγος...'.

13-11-2013

Το Βιβλιοπωλείο Δεληγιάννη και οι εκδόσεις 'ΕλΑ' σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου "Όταν ο Μάγος Μηλόγος..." της Ελευθερίας Αβραμίδου το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 18:00, στο Επιμελητήριο Έβρου (Λ. Δημοκρατίας 307, 3ος όροφος).

Το Βιβλιοπωλείο Δεληγιάννη λειτουργεί από τον Μάρτιο του 1975 στην Αλεξανδρούπολη επί της Λ. Δημοκρατίας 360 και Κομνηνών γωνία. Ιδρύθηκε από το Μιχάλη και το Γιώργο Δεληγιάννη και λειτουργεί έκτοτε ανελλιπώς μέχρι και σήμερα. Πρόκειται για ένα βιβλιοχαρτοπωλείο με μεγάλη παράδοση, το οποίο αναμφισβήτητα έχει συμβάλει σημαντικά στη διακίνηση και διάδοση του βιβλίου στην Αλεξανδρούπολη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Εδώ και 40 χρόνια πραγματοποιεί ποικίλες εκδηλώσεις παρουσίασης βιβλίων, φιλοξενώντας αξιόλογους και καταξιωμένους συγγραφείς.

Το παιδικό βιβλίο θα παρουσιάσουν:

- Αβραμίδου Ελευθερία, συγγραφέας - λογοθεραπεύτρια
- Τσιακπίνη Λαμπριάνα, λογοπεδικός - λογοθεραπεύτρια
- Κοτζαμανίδου Μαριάννα, φυσικοθεραπεύτρια - καθηγήτρια φυσικής ειδικής αγωγής
- Χαιροπούλου Μαρία, εικαστική ψυχοθεραπεύτρια

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν τον τρόπο σύνδεσης του προφορικού και γραπτού λόγου με το παιχνίδι καιπώς μπορούν να το εφαρμόσουν στο σπίτι με τα παιδιά τους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μια φορά και έναν καιρό σε έναν τόπο μακρινό, όπου οι άνθρωποι φοβόντουσαν να μιλήσουν εξαιτίας της μάγισσας Γκρούχτεξ, που κατέστρεφε τα πάντα σαν άκουγε τα λόγια του των ανθρώπων, γεννήθηκε ένα κορίτσι, αλλιώτικο από τα άλλα, η Λαλιλαλό. Μόλις γεννήθηκε άρχισε να βγάζει κάτι φωνούλες που έμοιαζαν με τραγούδι: λαλαλολαλιλο. Έντρομοι οι γονείς της έκλεισαν πόρτες και παράθυρα μη τυχόν και την ακούσει η μάγισσα. Οι νεράιδες αγάπησαν όμως πολύ τη Λαλιλαλό, γιατί ήταν η μόνη από τους ανθρώπους που χρησιμοποιούσε τη φωνή της. Με την ελπίδα πως η Λαλιλαλό θα μπορούσε ίσως να φέρει ξανά τα λόγια στους ανθρώπους, οι νεράιδες της χάρισαν ένα μαγικό μενταγιόν. Αυτό το μενταγιόν την έκανε νεράιδα. Της έδινε δύναμη να πετάει και να φτιάχνει παιχνίδια και λόγια, για να τα μοιράζεται με τα παιδιά. Ο γιός της μάγισσας, ο Μάγος Μηλόγος φυλάκισε όμως τη Λαλιλαλό και έκοψε με το ψαλίδι του τα λόγια και τα παιχνίδια των ανθρώπων.Ένα πουλί, ο Λόνι, ο βοηθός της Λαλιλαλό και ένα παιδί, ο Λογοτέος, ξεκίνησαν να σώσουν τη Λαλιλαλό και να φέρουν τα λόγια πίσω στους ανθρώπους...

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων