Σήμερα είναι: Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
VAMOS DANSE PASSION SOHO

Ό,τι "παίζει"!

Πρόγραμμα επιμόρφωσης με αντικείμενο την Εκπαίδευση στα Μ.Μ.Ε. στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Πρόγραμμα επιμόρφωσης με αντικείμενο την Εκπαίδευση στα Μ.Μ.Ε. στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

14-06-2018

Στο πλαίσιο υλοποίησης της διδακτορικής διατριβής με τίτλο «Γραμματισμός στα ΜΜΕ και εκπαίδευση: Η φωτογραφία είδησης και γεγονότων και το ντοκιμαντέρ ως εργαλεία γραμματισμού.» της Ανδρεάδου Ευθυμίας, υποψήφια διδάκτορας του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Α.Π.Θ πραγματοποιει πρόγραμμα επιμόρφωσης με αντικείμενο την Εκπαίδευση στα Μ.Μ.Ε.

Υπό την εποπτεία του κ. Παναγιώτου Νίκου, επίκουρου καθηγητή του Τμήματος στη Διεθνή Δημοσιογραφία, θα υλοποιηθεί ετήσια εκπαιδευτική – ερευνητική παρέμβαση για Εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο γνωστικό αντικείμενο της Εκπαίδευσης στα Μ.Μ.Ε.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2018 έως και τον Απρίλιο του 2019. Τα μαθήματα αυτά θα είναι τρίωρα ανά βδομάδα, και η μέρα όπως και η ώρα θα ορίζετε από τους συμμετέχοντες.

Τόπος διεξαγωγής είναι το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης. Στην δράση αυτή αξίζει να σημειωθεί οτι θα συμμετέχουν εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι συμμετέχοντες ανεξαρτήτου ειδικότητας και γνωστικού αντικειμένου, θα πρέπει να έχουν ενδιαφέρον για την φωτογραφία και τον κινηματογράφο, χωρίς βεβαία να χρειάζεται απαραίτητες γνώσεις στα αντικείμενα αυτά.

Το κόστος συμμετοχής είναι δωρεάν ενώ οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα για τέσσερις τρίωρες απουσίες (όχι συνεχόμενες).

Βεβαίωση παρακολούθησης θα δοθεί στο τέλος στην οποία θα αποτυπώνονται οι ώρες συμμετοχής στην ερευνητική – εκπαιδευτική παρέμβαση.

Η πρώτη υποχρεωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00. Η συνάντηση αυτή γίνετε με σκοπό να δοθούν διευκρινήσεις και θα απαντηθούν ερωτήσεις και προβληματισμοί. Επίσης θα καθοριστεί η ημέρα και η ώρα των συναντήσεων.

Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων είναι 20 άτομα και θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας.

Η ημερομηνία λήξης των δηλώσεων ειναι την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Δηλώσεις συμμετοχής: https://edumme.com

Τηλ. Επικοινωνίας: 6943108130, Ανδρεάδου Έφη

Who is Who


Who is Lava;

Who is Lava;

Who is – Lava (Κώστας Μολτσίδης) Ποιός είναι ο LAVA και γιατί είναι ξεχωριστός; Κοντά μας έχουμε έναν ράπερ, τραγουδιστή, παραγωγό
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων