Σήμερα είναι: Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
ΙΚΤΕΟ DANSE PASSION SOHO

Ό,τι "παίζει"!

Εντυπωσιακό στιγμιότυπο από το θέατρο του πάρκου.
Εντυπωσιακό στιγμιότυπο από το θέατρο του πάρκου.

"Αλτιναλμάζη": Ένα νέο πάρκο πολιτισμού "γεννήθηκε" στην Αλεξανδρούπολη (video)

05-05-2017

Την Παρασκευή 05 Μαΐου 2017, παρέδωσε στους πολίτες της Αλεξανδρούπολης, ο δήμαρχος της πόλης Ευάγγελος Λαμπάκης, το οικοπάρκο "Αλτιναλμάζη".

Η τελετή υπήρξε μεγαλειώδης, με μεγάλο πλήθος επισκεπτών που κατέκλυσε κυριολεκτικά το νέο χώρο παρουσία του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου αλλά και του Αντεπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμου και φυσικά όλων των δημοτικών Συμβούλων της πόλης.

Αξιζει να σημειωθεί πως το παρόν έδωσαν και τρεις παλιότεροι δήμαρχοι της πόλης ο Τάσος Σουλακάκης, ο Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης και ο Γιώργος Αλεξανδρής.

Στο χαιρετισμό του Δήμαρχος κ. Λαμπάκης αναφέρθηκε στις δυσκολίες του έργου, δίνοντας ταυτόχρονα τα στοιχεία, σχετικά με την γενικότερη ανάπλαση όλης αυτής της έκτασης και φυσικά δεν παρέλειψε να  ευχαριστήσει και την Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Να θυμήσουμε πως το καλοκαίρι του 2013, ξεκίνησαν εργασίες στο πάρκο Παρμενίωνα υπό τη δημαρχία και επίβλεψη του Ευάγγελου Λαμπάκη το οποίο αργότερα μετονομάστηκε σε Πάρκο Αλτιναλμάζη, εις μνήμη του μακροβιότερου δημάρχου της πόλης, Κωνσταντίνο Αλτιναλμάζη.

Τέλος η εκδήλωση των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με μουσικόχορευτικό πρόγραμμα από το συγκρότημα Μορώσκα, της Αγίας Πετρούπολης.

>>Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τα εγκαίνια εδώ

Το video που δημιουργήσαμε, αποτυπώνει από ψηλά και με τον καλύτερο τρόπο, αυτό που υλοποίησε η Δημοτική Αρχή, απολαύστε το:

Who is Who


Who is Γιάννης;

Who is Γιάννης;

Ποιός είναι ο Γιάννης και ποιά είναι η μεγάλη του αγάπη; Αυτή τη φορά έχουμε να σας παρουσιάσουμε έναν διαφορετικό
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων