Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

"Dance for life" με φιλανθρωπικό σκοπό στο Notos Stage.

"Dance for life" με φιλανθρωπικό σκοπό στο Notos Stage.

22-04-2015

Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Αλεξανδρούπολης διοργανώνει την Κυριακή 26 Απριλίου φιλανθρωπικό χορό στο Notos Stage με τίτλο "Dance for life"! Η βραδιά θα γεμίσει από πλήθος κόσμου που θα "λικνιστούν" σε λατινοαμερικάνικους και όχι μόνο ρυθμούς. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη χορό,εκπλήξεις,χαρά και αγάπη. Και το σημαντικότερο; Χορεύοντας και διασκεδάζονας θα βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια.Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για το Σύλλογο Νεφροπαθών Αλεξανδρούπολης.Οι καλεσμένοι της βραδιάς θα είναι το γνωστό λατινοαμερικάνικο μουσικό συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη  SOL  Y AZUCAR  που συνδυάζει το θέαμα,τη μουσική και το χορό της γνήσιας λατινοαμερικάνικης μουσικής  και των γνωστότερων pop επιτυχιών της ξένης μουσικής. Επίσης θα γίνει διαγωνισμός χορού για ερασιτέχνες χορευτές με πλούσια δώρα για τους μικρούς και τους μεγάλους λάτρεις του χορού.

Εισιτήρια προπωλούνται στο βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ, ενώ για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 6975893360 και 6945537451. Η είσοδος κοστίζει 4 ευρώ, αλλά μην ξεχνάτε πως, μπροστά στην αξία της ζωής, τα χρήματα είναι απειροελάχιστα! "Dance for life", λοιπόν, γιατί ο χορός σώζει ζωές!

Επιμέλεια: Ευγένιος Μαυρόπουλος. Συνδιοργάνωση: Ρώσικο Σπίτι. Μέγα Χορηγός της εκδήλωσης: MEGA DISCOUNT MARKET Κεσούδης. Χορηγός: Βιβλιοπωλείο-Εκδόσεις ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ. 

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων