Σήμερα είναι: Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
AL FARO SOHO DANSE PASSION

e - music

"Γλέντια Θρακών"… ένα πρωτόγνωρο πολιτιστικό μουσικό γεγονός!

"Γλέντια Θρακών"… ένα πρωτόγνωρο πολιτιστικό μουσικό γεγονός!

23-04-2019

Η νέα δισκογραφική κατάθεση του Βαγγέλη Παπαναστασίου στο 2πλό CD "Γλέντια Θρακών" και η σύμπραξη 44 αξιόλογων παραδοσιακών τραγουδιστών και μουσικών της Θράκης μέσα από 95 σκοπούς και τραγούδια σε μορφή γλεντιού στον χώρο της παραδοσιακής μουσικής το καθιστά μέχρι στις μέρες μας πανελληνίως μοναδικό!

Μια νέα πρόταση με φαντασία όρεξη και μεράκι, με το βλέμμα μπροστά αλλά με σεβασμό στο παρελθόν, που στόχο έχει τα τραγούδια του τόπου μας να ακουστούν, να τραγουδηθούν, και να χορευτούν από όλους αλλά κυρίως από τους νεότερους που απέχουν από την παραδοσιακή μουσική, για αυτό και οι ηχογραφείς έγιναν μέσα από μια πιο φρέσκια και σημερινή σύγχρονη ματιά προβάλλοντας νέες πτυχές της παραδοσιακής μας μουσικής.

Παλαιά αλλά και νεότερα τραγούδια στην έκδοση για να μας θυμίσουν ότι η παραδοσιακή μας μουσική δεν είναι μουσειακό είδος, είναι ζωντανή εξελίσσεται και πλάθεται μαζί μας όμως παράλληλα με ένα μαγικό τρόπο παραμένει αυθεντική.

Τι λέει ο Βαγγέλη Παπαναστασίου για την νέα του δισκογραφική δουλειά

"Όνειρο ζωής για εμένα αυτή η προσπάθεια που πραγματοποιήθηκε με την αμέριστη συμπαράσταση πολλών καλλιτεχνών της Θράκης και υλοποιήθηκε με την συνεργασία τριών πολιτιστικών συλλόγων.
Μεγάλη πρόκληση μιας και δεν ξανά επιχειρήθηκε πριν τέτοιου είδους μεγάλη συμμετοχή και συνεργασία, σε ένα ρεπερτόριο συνεχόμενων τραγουδιών σε μορφή γλεντιού , είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να προσφέρουμε αυτό το μουσικό διαμάντι έτσι ώστε να μείνει παρακαταθήκη και προίκα στον τόπο μας , για την συνέχιση των μουσικών παραδόσεων της περιοχή μας.
Η μεγάλη γκάμα παραδοσιακών μουσικών οργάνων όπως κλαρίνο , βιολί ,ούτι, κανονάκι, γκάιντα, φλογέρα, αλλά και η συμμετοχή νεότερων μουσικών οργάνων μέσα από αυτό το πάντρεμα της δημιουργίας ήταν η αρχή και η αφετερία πρωτόγνωρων καλαίσθητων ακουσμάτων και συναισθημάτων για εμάς αλλά και για το κοινό που θα το ακούσει.
Τα τραγούδια και οι σκοποί που επιλέχτηκαν έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα θρακιώτικα μουσικά δρώμενα, και μέσα από τον παλμό και την πνοή των ηχογραφήσεων ...... ο ακροατής θα χορέψει θα τραγουδήσει και θα διασκεδάσει μαζί μας , είναι σίγουρα μοναδική εμπειρία για αυτούς που θα το ακούσουν!"

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω το e-evros για το μεγάλο ενδιαφέρον και την ευαισθησία του στα πολιτιστικά μουσικά δρώμενα του τόπου μας!"

 

Who is Who


Who is Κωνσταντίνος;

Who is Κωνσταντίνος;

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Ντάτσης και γιατί είναι ξεχωριστός; Είναι ο ιδιοκτήτης του Κέντρου βελονισμού και εναλλακτικών θεραπειών που άνοιξε
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων