Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Νέα δράση, Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης
Νέα δράση, Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης

"Παίζουμε με μνημεία και λέξεις στα ελληνικά και στα γαλλικά" στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης

18-10-2021

Έρχεται εργαστήριο αφύπνισης στη γαλλική γλώσσα και τον πολιτισμό, για παιδιά 5-8 ετών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης!

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, 11.00-13.00, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο αφύπνισης σχεδιασμένο από την κ.Τίνα Μαυρομάρα-Λαζαρίδου, PhD, ΕΕΠ Γαλλικής Γλώσσας, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
 
Μαζί της θα είναι και εκπαιδευμένοι φοιτητές ΤΕΕΠΗ ΔΠΘ, που θα υλοποιούν βιωματικό, δημιουργικό εργαστήριο με τίτλο : "Jouons avec des monuments et des mots en français et en grec" ("Παίζουμε με μνημεία και λέξεις ελληνικά και γαλλικά"), στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγραμματος "Ταξιδεύοντας με την τέχνη και τον λόγο" ( Δήμος Αλεξανδρούπολης και Σχολή Επιστημών Αγωγής)
 
Πρόκειται για μια παιγνιώδης προσέγγιση της γαλλικής γλώσσας με κάρτες, παιχνίδια, τραγούδια και κατασκευές. Μια πρώτη επαφή των παιδιών με τα γαλλικά! Μπορούν να συμμετέχουν και παιδά χωρίς απαραίτητα να τα γνωρίζουν.
 
Η είσοδος είναι δωρεάν. Για κρατήσεις θέσεων καλέστε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης στο 2551089690. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων