Σήμερα είναι: Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
DANSE PASSION SOHO ΙΚΤΕΟ

Ό,τι "παίζει"!

"Σαν Παραμύθι": Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στο Σουφλί

"Σαν Παραμύθι": Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στο Σουφλί

03-12-2015

Ο Σύλλογος Εθελοντών και Νεολαίας Δήμου Σουφλίου "Κινή.Σου" για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα υποδεχτεί τους μικρούς και μεγάλους του φίλους στο Χριστουγιεννιάτικο θεματικό πάρκο "Σαν Παραμύθι".

Για τρεις ημέρες, παιδιά και γονείς θα έχουν ξανά την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο μαγευτικό κόσμο των Χριστουγέννων που θα ξεδιπλωθεί μπροστά τους μέσα από τις σελίδες των αγαπημένων τους παραμυθιών.

Η νεράιδα των Χριστουγέννων θα δώσει πνοή στους ήρωες έξι διαφορετικών παραμυθιών. Από το ταχυδρομείο του καρυοθραύστη, το ζαχαρόσπιτο του Ρατατούι και το σπίτι των Στρουμφ μέχρι το σπίτι του Mickey, των Minions και το παγωμένο κάστρο του Frozen, τα οποία θα φιλοξενούνται το καθένα στο δικό του σπιτάκι.

Για να τους αποκαλυφθεί όμως η διαδρομή που θα τους οδηγήσει στον Άγιο Βασίλη θα πρέπει οι μικροί μας φίλοι να ολοκληρώσουν την αποστολή που θα τους υποδείξει ο χάρτης του χωριού. Παράλληλα, θα υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες όπως μικρές θεατρικές παραστάσεις, διαδραστικά παιχνίδια, ενώ οι συνοδοί μπορούν να απολαύσουν την παραμονή τους στον χώρο εστίασης με γευστικές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και ζεστά ροφήματα.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει για να επιστρέψει η μαγεία των Χριστουγέννων στο Σουφλί. Για να μπουν τα παιδιά για τα καλά στο κλίμα των γιορτών και οι μεγάλοι σε ρόλο παιδιού. Σας περιμένουμε όλους!

Τελετή έναρξης: 26/12 στις 17:30 στην πλατεία

Μέρες και ώρες λειτουργίας: 27-28/12 από τις 17.00 στο πάρκο του Δημαρχείου

Είσοδος Ελεύθερη

#mpesstoparamithi

Who is Who


Who is V!VE;

Who is V!VE;

Ποιά είναι η V!VE και γιατί είναι ξεχωριστή; Κοντά μας έχουμε μία “περσόνα” ιδιαίτερη, μία πολυσχιδής προσωπικότητα, γενικώς αλλά
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων