Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - music

"Το τεφτέρι του έρωτα" Το νέο video clip σε πρώτη προβολή

"Το τεφτέρι του έρωτα" Το νέο video clip σε πρώτη προβολή

23-10-2020

" Το τεφτέρι του έρωτα" είναι μια συλλογική δουλειά από τρεις καλλιτέχνες,από την Αλεξανδρούπολη όπου με αγάπη και μεράκι για την μουσική δημιούργησαν αυτό το μουσικό άκουσμα!

Ένα τραγούδι που σίγουρα θα μαγέψει τους πάντες, γιατί όταν μιλάμε για έρωτα ο νους "τρέχει" σε τέτοια τραγούδια... "Το τεφτέρι του έρωτα" πρωτοκυκλοφορεί για να γεμίσει με ωραίες μελωδίες όλα τα μέρη της γης. Είναι ένα τραγούδι αφιερωμένο σε όλους τους λάτρεις της μουσικής! Πρόκειται για μια δημιουργία που ερμηνεύει ο Νότης Κουρτίδης, σε στίχους Ρίτσα Σκουταριώτη και μουσική σύνθεση Μπάμπης Χαραλαμπίδης και κιθάρα, ηχογράφηση, μίξη Δούκας Σισκόπουλος. Το video clip το ανέλαβε ο  Γιώργος Καραδημήτρης στο music temple studio.

Η στιχουργός κ. Ρίτσα Σκουταριώτη γράφει αρκετά χρόνια τραγούδια. Η ίδια εκφράζει πως μετά από μια αυτοκρίτικη αλλά και μια προσωπική βιωματική εμπειρία αποφάσισε να γράψει αυτούς τους στίχους. Το τραγούδι "Το τεφτέρι του έρωτα" το έγραψε στην περίοδο της καραντίνας σε μια σχολική αίθουσα όπου ήταν μόνη της, και μέσα στις σκέψεις της ταξίδεψαν αυτοί οι στίχοι  που τώρα είναι έτοιμοι πλέον να ταξιδέψουν όλους εμάς!

Ένα τραγούδι με τρεις καλλιτέχνες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για όλους εμάς...!

Φ.Δούκογλου

Για περισσότερη μουσική απόλαυση πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων