Σήμερα είναι: Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
VAMOS DANSE PASSION SOHO

e - wine

"Umami Festival Θράκης 2017": Όλα όσα έγιναν σε video και φωτογραφίες

"Umami Festival Θράκης 2017": Όλα όσα έγιναν σε video και φωτογραφίες

28-02-2017

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το 1o "Umami Festival Θράκης", που πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Β. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη.

Το φεστιβάλ Οίνου & Γαστρονομίας το οποίο διοργανώθηκε από το Touratzis Umami και τα TU Events άφησε την πιο "γλυκιά" γεύση σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Ενθουσιασμένοι με το επίπεδο και την ανταπόκριση του κόσμου ήταν και οι παραγωγοί που συμμετείχαν στο φεστιβάλ.

Νεαρά ζευγάρια, οικογένειες και πολυάριθμες παρέες "πλημμύρισαν" για ένα διήμερο (18-19 Φεβρουαρίου) το χώρο του φεστιβάλ που επέλεξε το "TURATZIS Umami", ανακαλύπτοντας και δοκιμάζοντας περισσότερες από 300 ετικέτες κρασιών!

Όσον αφορά το γαστρονομικό κομμάτι του φεστιβάλ τρεις κορυφαίους σεφ αλλά και το TU Canteen μοίρασαν απλόχερα γευστικές συγκινήσεις σε όλους τους συμμετέχοντες.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσαν και τα "Masterclass", με πρώτο ομιλητή τον Στέλιο Μπουτάρη (Kτήμα Κυρ-Γιάννη) που εξήγησε τις ιδιαιτερότητες του Ξινόμαυρου μέσα από ένα γευστικό ταξίδι πολλών διαφορετικών κρασιών. Στο δεύτερο Masterclass με τίτλο “Οίνος & Τυρί” και ομιλητές τους ειδήμονες του είδους Γιώργο Φλούδα και Γιώργο Κυριακόπουλο, οι κριτικές όσων κατάφεραν να παραβρεθούν κλείνοντας εγκαίρως τις θέσεις τους, ήταν εξαιρετικές.

Ο Βασίλης Γαλανός (εκπομπή Γεύσεις & Οίνος) έκανε λόγο για την αρμονία κρασιού - φαγητού αλλά και τη σωστή εκπαίδευση στους χώρους εστίασης, ενώ ο Δημήτρης Αντωνόπουλος (Αθηνόραμα) για τη σημασία και την ανάπτυξη της γνήσιας ελληνικής κουζίνας.

Σημασία όμως έχει και κάτι άλλο που επιτεύχθηκε από αυτό το φεστιβάλ: με κάθε εισιτήριο, κάθε παρουσία στα masterclass και κάθε πιάτο στα γαστρονομικά events ενισχύθηκε η προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων για το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης.

Ήταν όντως  επιτυχημένο, ήταν πράγματι Γιορτή και από Γεύσεις... ό,τι καλύτερο και φυσικά το e-evros.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από κάτι τόσο όμορφο.

Ραντεβού... του χρόνου!

..: Δείτε τα φωτογραφικά highlights από το φεστιβάλ με ένα κλικ εδώ.

Απολαύστε το video που καταγράφει μέσα σε 3 λεπτά όλα όσα έγιναν το διήμερο:

Who is Who


Who is Lava;

Who is Lava;

Who is – Lava (Κώστας Μολτσίδης) Ποιός είναι ο LAVA και γιατί είναι ξεχωριστός; Κοντά μας έχουμε έναν ράπερ, τραγουδιστή, παραγωγό
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων