Σήμερα είναι: Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
SOHO ΙΚΤΕΟ DANSE PASSION

Ό,τι "παίζει"!

"Whispers of Calliope": Ο τρίτος δίσκος των ΙΝΚ είναι γεγονός!

"Whispers of Calliope": Ο τρίτος δίσκος των ΙΝΚ είναι γεγονός!

11-09-2018

Με την ιταλική εταιρεία Worm Hole Death υπέγραψαν οι Αλεξανδρουπολίτες ΙΝΚ για την κυκλοφορία του τρίτου τους δίσκου. Ένας δίσκος ο  οποίος αποτελείται από αγαπημένες διασκευές του συγκροτήματος.

Το όνομα του... Whispers of Calliope, ένα όνομα καθόλου τυχαίο, ένα όνομα που κρύβει μια ιστορία και ο τραγουδιστής των ΙΝΚ Χρήστος Τσάνταλης τον εξηγεί και μας συγκινεί!

"Στα τέλη του 2008 κυκλοφορήσαμε τον πρώτο μας δίσκο Diary σήμερα ο τρίτος Whispers of Calliope είναι γεγονός, σκέφτομαι πως τρεις δίσκοι και κάποια singles σε δέκα χρόνια δεν είναι ούτε αρκετά, ούτε λίγα. Οι κυκλοφορίες μας έχουν να κάνουν με την ανάγκη να πούμε κάτι ουσιαστικό.

Στο Whispers of Calliope θέλαμε να τιμήσουμε φίλους, παιδικούς ήρωες και οικογένειες, εσάς που μας βοηθήσατε με τη στήριξη σας να διανύσουμε την πορεία. Οι διασκευές αυτές που θα ακούσετε παιχτήκαν κατά κόρον σε πολλά από τα ακουστικά σετ μας.

Μας αρέσουν τα unplugged, είναι μια περισσότερο άμεση, συναισθηματική και ποιητική πλευρά μας, περάσαμε πολλές όμορφες στιγμές με τους φίλους μας σε αξέχαστα ακουστικά βράδια. Γιορτές, γενέθλια, Παρασκευές και Σάββατα, Carpe Diem, Silver Dollar αγαπημένη Θεσσαλονίκη, Αθήνα και άλλες πόλεις σε όλη την επικράτεια αγκάλιασαν αυτή την ηχητική πλευρά των ΙΝΚ.
Καλλιόπη είναι και το όνομα της μητέρας μου, θυμάμαι πολλά όμορφα πρωινά να την ακούω να τραγουδά με την μελωδική φωνή της. Είναι μερικές από τις ωραιότερες παιδικές μου αναμνήσεις...
Είναι επίσης ο δικός μου τρόπος για να τιμήσω το όνομα της..

Η Καλλιόπη είναι η μούσα του λυρισμού και της επικής ποίησης, μια επιστροφή στη μήτρα και τις ρίζες μας, ποιοι είμαστε, αλλάξαμε...μείναμε πιστοί σε αυτό που ξεκινήσαμε...πως θα κινηθούμε από εδώ και πέρα, ποια τα όνειρα και οι νέες προκλήσεις, που πηγαίνουμε.

Η χαρτογράφηση του νέου ορίζοντα παρέα με τις μούσες..

O τρίτος μας δίσκος είναι η πρώτη συνεργασία με την Ιταλική εταιρεία WormHole Death/Orchard, μπορείτε να τον ακούσετε πλέον σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε το νέο μας video clip σε επιμέλεια του Σάββα Καραμπαλάση.

Σας ευχαριστούμε."

Απολαύστε τον : 

Who is Who


Who is Γιάννης;

Who is Γιάννης;

Ποιός είναι ο Γιάννης και ποιά είναι η μεγάλη του αγάπη; Αυτή τη φορά έχουμε να σας παρουσιάσουμε έναν διαφορετικό
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων