Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - music

Ρεσιτάλ για δύο πιάνα στην Αλεξανδρούπολη

Ρεσιτάλ για δύο πιάνα στην Αλεξανδρούπολη

05-02-2016

Ο Σύλλογος Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας – Θράκης διοργανώνει ρεσιτάλ για δύο πιάνα με τους Χρήστο Νούλη και Julien Duchoud το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 8.00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Μουσικής Εταιρείας Αλεξανδρούπολης (14ης Μαΐου 121, Αλεξανδρούπολη).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα συνθετών του 20ού αιώνα (Rachmaninov, Ravel, Poulenc, Κωνσταντινίδης, Lutoslawski και Brubeck), ενώ για πρώτη φορά δίνεται ευκαιρία στο φιλόμουσο κοινό της Θράκης να απολαύσει πρωτότυπα έργα, γραμμένα για δύο πιάνα, από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του είδους κατά τον 20ό αιώνα.

Ο Χρήστος Νούλης σπούδασε πιάνο στο Royal College of Music του Λονδίνου ως υπότροφος των Ιδρυμάτων “Exhibition” και “The Leverhulme Trust” αποφοιτώντας με Master of Music in Advanced Performance με «Άριστα» και «Α’ Βραβείο» και πτυχίο διδασκαλίας πιάνου. Είναι διδάκτωρ του πανεπιστημίου BCU και του Birmingham Conservatoire όπου εντρύφησε σε ερευνητικό επίπεδο στα οφέλη των Σωματικών Μεθόδων στην ερμηνεία του πιάνου. Έχει παρουσιάσει πρώτες εκτελέσεις έργων Ελλήνων και ξένων συνθετών σε Αγγλία, Γαλλία, Ελλάδα και Καναδά και έχει δώσει ρεσιτάλ και συναυλίες μουσικής δωματίου σε πόλεις της Ελλάδας, σε Ελβετία, Ισπανία, Καναδά, Ιταλία, Γαλλία και Αγγλία. Έχει συμπράξει ως σολίστ με ορχήστρες στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και την Ελλάδα. Έχει διδάξει στην Μεγάλη Βρετανία στο Royal College of Music, στο Francis Holland School, στον Καναδά στο Πανεπιστήμιο της Alberta, στη Γαλλία στην σχολή «Sikorski » του Παρισιού.

Ο Julien Duchoud μεγάλωσε στο Saint-Gingolph της Ελβετίας. Ξεκίνησε να παίζει πιάνο στην ηλικία των 8 ετών και αποφοίτησε από το Conservatoire de Sion. Συνέχισε τις σπουδές του για δύο χρόνια στο Conservatoire Supérieur de Musique de Genève. Ακολούθησε τις βασικές σπουδές του στο Royal College of Music του Λονδίνου. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του σε επίπεδο Μάστερ στο Ωδείο Rimski-Korsakov της Αγίας Πετρούπολης. Έχει δώσει ρεσιτάλ σόλο και μουσικής δωματίου στην Γερμανία, την Ελλάδα, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιταλία, την Ελβετία και τη Ρωσία.  

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων