Σήμερα είναι: Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
SOHO DANSE PASSION AL FARO

e - faces

Ρίτσα Σπανέλια: Ένα δικό μας παιδί καθημερινά μας βάζει σε... "Διλήμματα"

Ρίτσα Σπανέλια: Ένα δικό μας παιδί καθημερινά μας βάζει σε... "Διλήμματα"

10-01-2018

Είναι νέα, ωραία, υπερταλαντούχα και με αστείρευτο χιούμορ! Το γέλιο της είναι το δυνατό της σημείο και αυτό που την χαρακτηρίζει. Ο λόγος για την Ρίτσα Σπανέλια, ένα δικό μας παιδί, που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Η Ρίτσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη, το ταλέντο της ήταν προφανές, από μικρή ηλικία. Από τα πρώτα της επιτυχημένα βήματα ήταν και η ραδιοφωνική της εκπομπή "Κακαρίσματα", που μας κράτησε συντροφιά 8 ολόκληρα χρόνια και αγαπήθηκε όσο καμία άλλη.

Μέσα στις δράσεις της, συμπεριλαβάνονται θεατρικές παραστάσεις, παρουσίαση παιδικών εκδηλώσεων, παρουσίαση φεστιβάλ, κουκλοθέατρο και διδασκαλία θεατρικού παιχνιδιού. Με ότι και να ασχολήθηκε, το έκανε με μεγάλη επιτυχία αφού η επικοινωνία με τον κόσμο ήταν πάντα η μεγάλη της αγάπη, μέρος της ζωής της.

Στη πολυετή συνεργασία που είχαμε, αυτό που θυμόμαστε και θα μας λείπει είναι όλη αυτή την θετική ενέργεια που εισπράτταμε καθημερινά από το γλυκό κορίτσι με το μεταδοτικό χαμογελο, το Ριτσάκι μας. "Ξεχειλίζουμε" περηφάνεια όταν την παρακολουθούμε να πετυχαίνει τους στόχους της, προσωπικούς και επαγγελματικούς.

Σήμερα την καμαρώνουμε μέσα από την συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Έψιλον, στην καθημερινή εκπομπή «Διλήμματα» η οποία προβάλλεται κάθε πρωί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριού.

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν μπαίνει καθημερινά στο σπίτι μας η αγαπημένη φίλη Ρίτσα και την καμαρώνουμε για όλα αυτά που έχει κερδίσει με το ήθος και την αξιοπρέπεια της και φυσικά με το αστείρευτο ταλέντο της.

Επιμέλεια: Νίκος Καδόπουλος

 

Who is Who


Who is Όλγα;

Who is Όλγα;

Σήμερα συναντάμε την Όλγα Γκούβερ! Μία Αλεξανδρουπολίτισσα που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αλεξανδρούπολη εδώ και 15 χρόνια, ενώ ζει στην πόλη
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων